Beurat Sensing Synchro Tilter Mesh Balik Kursi Kantor jeung Headrest adjustable

Katerangan pondok:

Elastis Sadaya-Mesh Ergonomic Kursi w / Headrest nyadiakeun desain unparalleled sarta genah pamaké.Korsi bolong pinuh elastis, tonggong sareng sirah / sésana beuheung ngambekan sareng ngadukung sapopoe.Bagian lumbar flexing unik nyadiakeun rojongan handap handap lemah lembut dimana anjeun peryogi eta paling.Boh ngagolér jeung mékanisme dengdekkeun sinkro 2: 1 atawa konci dina posisi idéal anjeun ku ngawelah konci taya wates.Gampang saluyukeun sirah / beuheung rojongan sésana luhur, handap atawa pangsi ka sudut sampurna pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun.Leungeunna tiasa dipindah-pindahkeun ka luhur, ka handap, ka hareup, ka tukang, sareng malah ngagulung ka jero upami hoyong.

5-Taun jaminan kawates.


Rincian produk

Tag produk

Elastis Sadaya-Mesh Ergonomic Kursi w / Fitur Headrest Kaasup

1. Korsi bolong elastis sareng tonggong ngambekan sareng moal pernah "kaluar" sapertos korsi kantor bantal busa tradisional.

2. maké luar biasa tur durability tina bolong elastis nyaeta unequaled.

3. Kokoh sareng kuat sadaya dasar baja pikeun yayasan teguh.

4. Diwangun-di flexing bagian lumbar nyadiakeun rojongan ajeg tur konstan pikeun nurunkeun deui.

5. mékanisme canggih ngajaga hareup korsi tina ngangkat bari dina posisi recline, ngaleungitkeun tekanan dina tonggong suku.

6. Curug tepi korsi hareup.

7. Lemes acan tangguh polyurethane panangan panangan pikeun kanyamanan leungeun.

8. Asalna baku kalawan casters karpét roda dual.

9. 5-Taun jaminan

10. Majelis Parentah Video

Fungsi

1. 2: 1 deui korsi sinkro Dengdekkeun kalawan konci taya wates ngamungkinkeun sudut pamaké idéal.

2. tegangan Dengdekkeun ngaluyukeun gampang pikeun pamaké beurat béda.

3. 3 arah armrests adjustable ngaluyukeun fore / aft, luhur / handap komo pangsi ka jero papanggih rupa-rupa preferensi pamaké.

4. Jangkungna sarta sudut adjustable elastis bolong sirah / rojongan beuheung.

5. Korsi swivels 360 derajat.

6. Gas angkat korsi adjustment jangkungna.

7. Minuhan atanapi ngaleuwihan standar ANSI / BIFMA.

Pangukuran

1. Ukuran 26 "W x 26" D x 47 "-51" H sakabéh.

2. Ukuran korsi 19-1/2"W x 20"D.

3. Backrest ukuran 20 "W x 24" H (headrest nambahkeun 7-8" jangkungna, teu kaasup dina pangukuran)

4. Rentang jangkungna korsi téh 18 "- 22" H ti luhur korsi ka lantai.

5. Spasi antara leungeun: 21 "W

6. Jarak ti luhur korsi ka luhur armrests: 5-3 / 4 - 8-3 / 4 "H

7. Ukuran Pad panangan: 9-1 / 2 "L x 3-1 / 2" W

8. Diaméterna dasar: 26"

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami