méja U bentuk

  • Work Corner L-Shaped Desk Set with Panels container office

    Gawé Corner L-Shaped Meja Set jeung kantor wadahna Panels

    SPACE Sistim meja

    Jangkungna tetep sareng balok khusus pikeun nyocogkeun sajumlah ageung ukuran Meja

    Pigura Aluminium Anodized

    Sadia dina Workstations & Desk konfigurasi

    Manajemén kabel Sadia

    Milarian sistem bangku kantor anu murah anu tiasa langsung dikirimkeun?workstations bangku awét sarta sleek-pilari kami sadia dina lima finish stylish!PANGIRIMAN HARATIS!4-Person Benching Workstation kalayan permukaan kerja 48″W x 24″D dijual di luhur.Tempo ukuran séjén handap.

  • U shpe workstation office

    U shpe workstation kantor

    E1 papan MFC, kalawan keusik hideung dina tripod baja jeung keusik pérak di handap, 2Our Laminate L-Shaped Cubicles anu basajan pikeun sanitize kalawan nonporous maranéhna ngusap surfaces beresih, ngajaga gaw anjeun aman tur séhat!Nawarkeun solusi idéal pikeun ngajagi karyawan tina poténsi ancaman virus.

    Cubicles Cluster 4-Person Lengkep kami gaduh jalur balap kabel anu ramah-teknologi ngalangkungan dasar panel garis langsing pikeun ngatur sareng ngaleungitkeun workstation anjeun..Sistem panel slimline anu pikaresepeun, modern sareng terjangkau ieu ngamungkinkeun anjeun ngahontal gambar profésional kelas munggaran anu anjeun peryogikeun.Cues gaya kiyeu luhur kaasup pigura logam pérak, jandéla kaca tempered kalawan striping frosted sarta surfaces laminate bisa diumbah bodas caang kalawan pilihan warna laminate desktop.Gancang sareng gampang nyetél sareng sistem rakitan babarengan klip unik.Lengkep 12′W x 12′D x 48″H White Laminate Washable Lengkep 4-Person Cluster Office Cubicles w/Slimline Panels, Desks & Drawers dijual di luhur.Tingali 67″H 4-Person Cluster Cubicle di handap.

  • office equipment office desks

    parabot kantor desks kantor

    DEFINE Desk System

    Jangkungna tetep sareng Telescopic Beams pikeun nyocogkeun sajumlah ageung ukuran Meja

    Pigura dilapis bubuk baja bodas

    Sadia dina Workstations, Desks, Bangku, Pod & 120 ° konfigurasi

    Kabel Manajemén Beam sadia

    Méja ngadukung Tops 1200-2000L x 650-800D:

    1. Workstation ngarojong Tops 1200-2000Lx650-800D x 1200-1800Lx650-800D

    2. 120 ° Workstation ngarojong Tops 1200-1500Lx1200-1500Lx700-800D

    3. 695H Teu kaasup Top

  • Dual Office Set office furniture set

    Dual Kantor Atur parabot kantor set

    Kubikel modern lengkep sareng desain anu ramah-teknologi dina harga anu berpatutan!Panel kantor kalebet fitur high-end sapertos jalur balap kabel ganda pikeun ngajaga kabel disumputkeun, lawon taupe nétral anu pikaresepeun sareng jandéla kaca tempered kalayan belang frosted.Panels saukur klip babarengan pikeun gancang jeung gampang nyetél.12 'x 6' x 48 ″ H Lengkep 2-Person L-Shaped Office Cubicles w / Premium Double Raceway Panels, Desks & 4 File Units dijual di luhur.Tempo Add-On Cubicles handap.AYA SASAYOGIAN!Unggal cubicle 2-jalma ngawengku sadaya 48 "tinggi Premium Double Raceway panels kalawan jandéla kaca, nyambungkeun tulisan, worksurfaces, dua kotak konci / kotak / unit laci file jeung hardware diperlukeun.

  • Business Furniture Easy Office White 4 Person Modular Workstation

    Perabot bisnis Gampang Kantor Bodas 4 Jalma Modular Workstation

    Cubicles kami ngagaduhan desain anu pikaresepeun sareng modéren dina harga anu berpatutan!Paket cubicle lengkep ngawengku sakabéh panels, hardware nyambungkeun, worksurfaces na cabinets file pikeun dua pamaké.1-1 / 4″ panél kantor slimline kandel kuat tapi kompak sareng kalebet fitur high-end sapertos jalur kabel handap pikeun ngajaga kabel disumputkeun, lawon taupe nétral anu pikaresepeun sareng jandéla kaca tempered kalayan belang frosted.Panels saukur klip babarengan pikeun gancang jeung gampang nyetél.12'x 6'x 48″H Lengkep 2-Person L-Shaped Office Cubicles w / Slimline Panels, Desks & 4 File Units dijual di luhur.Tempo Add-On Cubicles handap.Unggal set 2-jalma tina cubicles ngawengku sakabéh 48″ panel slimline tinggi jeung jandela kaca, nyambungkeun tulisan, worksurfaces, opat locking kotak/kotak/file laci unit jeung hardware diperlukeun.Dimensi cubicle luar nyaéta 147-3/4″ x 74-1/2″ x 47-1/4″H.

  • Benching Workstation with Acrylic Dividers

    Bangku Workstation sareng Dividers Acrylic

    Sistem partisi Cube30

    30mm kandel

    Pinnable

    Freestanding atanapi meja dipasang

    Rupa-rupa pilihan panutup lawon

    Fungsi témbok jeung asesoris

    bubuk pérak coated finish baku kalawan pilihan séjén sadia

    Sipat akustik