Tugas kantor seating korsi ergonomic

Katerangan pondok:

Ningkatkeun poé gawé anjeun nalika anjeun calik dina kanyamanan ku korsi komputer Apollo pertengahan deui kalawan headrest.Éta ngagaduhan sadaya pungsionalitas anu diperyogikeun pikeun ngaluyukeun sareng nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.korsi ieu upholstered dina lawon (20.5 "W x 19.3" D) jeung tukang (19.3" W x 24.8" D) jeung headrest nu bolong, nyadiakeun airflow nu ngajadikeun ieu korsi gede pikeun pamakéan sapopoé.Dasar nilon hideung pigura masihan korsi ieu penampilan bersih.

Seating kantor ergonomis pinter pikeun kantor progressively dirancang.Korsi kantor anu ngadukung sareng dipeunteun komérsial ieu ngagaduhan kapasitas beurat 275 lbs.jeung rupa-rupa pangaluyuan ergonomic.Backrest bolong breathable, korsi busa contoured sarta rojongan lumbar diucapkan ngajadikeun ieu korsi sabenerna nyaman keur dipake di kantor atawa imah.Baku hideung, atawa, tambahkeun splash tina warna jeung pilihan vibrant kami tina panutup korsi pilihan dijual misah di handap.Kapal teu dirakit.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. Sadaya fungsi gampang disaluyukeun bari dina posisi seated.

2. Komponén kualitas kalawan kapasitas beurat 275 lb.

3. Dibentuk korsi busa padet nahan bentuk jeung bentuk na.

4. mékanisme Dengdekkeun Synchro kalawan 2: 1 deui rasio korsi.

5. Atur dina Dengdekkeun ngambang bébas atawa konci dina posisi idéal Anjeun.

6. Pneumatic adjustment jangkungna angkat.

7. adjustment tegangan pikeun sagala rupa pamaké beurat nepi ka 275 lbs.

8. base aluminium pikeun kakuatan sarta maké alus teuing.

9. Jangkungna armrests adjustable tina 7-1 / 2 "pikeun 11" luhureun korsi.

10. Polyurethane hampang leungeun lemes dina forearms acan alus teuing pikeun maké.

11. Kontur kabentuk backrest kalawan bolong lawon breathable sarta rojongan lumbar handap.

12. Jangkungna sarta pangsi adjustable sirah / rojongan beuheung.

13. diaméterna dasar: 26"

14. Roda ganda karpét casters.

15. Peunteun pamakéan: pamakéan maksimum 8 jam / poé, 40 jam / minggu.

Pangukuran

1. Gemblengna: 26 "W x 25" D x 37-1 / 2 "- 40-1 / 2" H dina luhureun backrest.Headrest nambihan 7-1 / 2 "- 9" dina jangkungna sakabéh.

2. korsi: 19-1 / 2 "W x 20-1 / 2" D

3. Jangkungna korsi: 17 "-20" H.

4. Backrest: 18-1 / 2 "W x 22" H

5. Antara Tulisan Panangan: 21"

6. Top of Armrest: 7-1 / 2 "- 11" luhureun korsi.Ti lantai, leungeun 23-1 / 4 "- 30-3 / 4" H.

7. panangan Pad: 3-1 / 2 "W x 9-3 / 4" L polyurethane.

8. Headrest: 13 "W x 7" H.Saluyukeun 7-1 / 2 "- 9" luhureun backrest.

9. Kamampuh beurat: 275 lbs

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami