Kursi Tugas

  • Weight Sensing Synchro Tilter Mesh Back Office Chair with Adjustable Headrest

    Beurat Sensing Synchro Tilter Mesh Balik Kursi Kantor jeung Headrest adjustable

    Elastis Sadaya-Mesh Ergonomic Kursi w / Headrest nyadiakeun desain unparalleled sarta genah pamaké.Korsi bolong pinuh elastis, tonggong sareng sirah / sésana beuheung ngambekan sareng ngadukung sapopoe.Bagian lumbar flexing unik nyadiakeun rojongan handap handap lemah lembut dimana anjeun peryogi eta paling.Boh ngagolér jeung mékanisme dengdekkeun sinkro 2: 1 atawa konci dina posisi idéal anjeun ku ngawelah konci taya wates.Gampang saluyukeun sirah / beuheung rojongan sésana luhur, handap atawa pangsi ka sudut sampurna pikeun nyocogkeun ka kabutuhan Anjeun.Leungeunna tiasa dipindah-pindahkeun ka luhur, ka handap, ka hareup, ka tukang, sareng malah ngagulung ka jero upami hoyong.

    5-Taun jaminan kawates.

  • Task Chair in Mesh ergonomic armchair

    Kursi Tugas dina korsi ergonomis Mesh

    Sémah sareng rekan-rekan bakal kagum ku tampilan korsi ieu di kantor anjeun.Korsi serbaguna ieu gaduh sababaraha panyesuaian anu anjeun peryogikeun pikeun ngaraosan dina dinten kerja anu sibuk.Saluyukeun jangkungna korsi sareng jangkungna panangan pikeun pas anjeun sampurna.

    Korsi Jaringan ngagaduhan dasar diaméterna 25″ didamel tina nilon sareng lima kastor keras roda ganda.Bagian tukangna bolong anu ngamungkinkeun aliran hawa tiis nalika anjeun calik.korsi ieu upholstered dina kulit faux kalawan lapisan busa memori nu ngajadikeun ieu tempat nyaman diuk malah sanggeus jam lila.

    Majelis diperlukeun.

    jangkungna korsi adjustable

    jangkungna panangan adjustable

    Konci Dengdekkeun

    Dasar nilon / tonggong bolong, korsi kulit faux

    Majelis diperlukeun

  • Task  office seating ergonomic chair

    Tugas kantor seating korsi ergonomic

    Ningkatkeun poé gawé anjeun nalika anjeun calik dina kanyamanan ku korsi komputer Apollo pertengahan deui kalawan headrest.Éta ngagaduhan sadaya pungsionalitas anu diperyogikeun pikeun ngaluyukeun sareng nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.korsi ieu upholstered dina lawon (20.5 "W x 19.3" D) jeung tukang (19.3" W x 24.8" D) jeung headrest nu bolong, nyadiakeun airflow nu ngajadikeun ieu korsi gede pikeun pamakéan sapopoé.Dasar nilon hideung pigura masihan korsi ieu penampilan bersih.

    Seating kantor ergonomis pinter pikeun kantor progressively dirancang.Korsi kantor anu ngadukung sareng dipeunteun komérsial ieu ngagaduhan kapasitas beurat 275 lbs.jeung rupa-rupa pangaluyuan ergonomic.Backrest bolong breathable, korsi busa contoured sarta rojongan lumbar diucapkan ngajadikeun ieu korsi sabenerna nyaman keur dipake di kantor atawa imah.Baku hideung, atawa, tambahkeun splash tina warna jeung pilihan vibrant kami tina panutup korsi pilihan dijual misah di handap.Kapal teu dirakit.

  • Space Series Mesh Back Ergonomic Computer Chair best ergonomic work chair

    Spasi Series bolong Balik Kursi Komputer Ergonomic pangalusna korsi gawé ergonomic

    Kalawan kanyamanan punjul tur breathability, korsi eksekutif Rand teh adun sampurna bentuk jeung fungsi.Punggung bolong, korsi, sareng sandaran sirahna dirarancang supados teu nyaman nalika niiskeun, ngamajukeun aliran hawa ti sadaya sisi sareng ngamungkinkeun kontrol suhu anu optimal.

    Tujuh titik panyesuaian ergonomis ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun korsi anu disaluyukeun khusus pikeun kabutuhan anjeun, kalebet dukungan lumbar anu tiasa disaluyukeun pikeun ngadukung kaséhatan tulang tonggong sareng tonggong.Jangkungna, jero, sareng panangan anu tiasa diatur pangsi, sareng tegangan miring anu tiasa disaluyukeun sareng konci miring, ngalengkepan pedah ergonomis anu anjeun peryogikeun pikeun kanyamanan anu langgeng.Dasar aluminium digosok nyadiakeun durability unggulan sarta katingal sleek nu ngajadikeun korsi eksekutif ieu sabenerna modern, tambahan streamlined ka kantor mana wae.

    Konstruksi sadaya-bolong pikeun nambihan breathability

    jangkungna deui adjustable sarta rojongan lumbar adjustable

    Jangkungna panangan anu tiasa disaluyukeun, jero pad, sareng pangsi pad

    Tegangan Dengdekkeun adjustable jeung konci

    Ngarojong nepi ka 275 lbs.

    base aluminium / bolong deui korsi / poly armrests / casters nilon

    Majelis diperlukeun

  • office desk chair Mesh Black High Back Office Chair

    korsi meja kantor bolong Hideung High Balik Kursi Kantor

    Ningkatkeun poé gawé anjeun nalika anjeun calik dina kanyamanan ku korsi komputer Apollo pertengahan deui kalawan headrest.Éta ngagaduhan sadaya pungsionalitas anu diperyogikeun pikeun ngaluyukeun sareng nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.korsi ieu upholstered dina lawon (20.5 "W x 19.3" D) jeung tukang (19.3" W x 24.8" D) jeung headrest nu bolong, nyadiakeun airflow nu ngajadikeun ieu korsi gede pikeun pamakéan sapopoé.Dasar nilon hideung pigura masihan korsi ieu penampilan bersih.

    Saluyukeun korsi komputer ieu ka tingkat kanyamanan anjeun kalawan sinkro Dengdekkeun, adjustment jangkungna korsi (18.5"H - 22"H), kontrol tegangan Dengdekkeun, konci Dengdekkeun, sarta jangkungna ratchet deui.Malah panangan tiasa disaluyukeun jangkungna sareng lebar pikeun jumlah dukungan anu anjeun pikahoyong.Dasar lima titik kalawan casters ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun mulus ngeunaan meja anjeun bari multi-tasking na headrest nyadiakeun rojongan tambahan sarta kanyamanan.

  • office chairs manufacturers mesh chairs

    pabrik korsi kantor bolong korsi

    Kursi Kantor Bolong 24/7 beurat kami mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pusat telepon 24/7 anu peryogi korsi kantor anu kuat, nyaman, teu aya masalah.Pikaresepeun acan kuat, sadaya komponén dipeunteun pikeun panggunaan 24/7 sareng diuji dugi ka 400 lbs.kapasitas beurat.Backrest kantor bolong pikaresepeun téh breathable sarta gently angled pikeun rojongan deui nyaman.Pad korsi kontur kandel tambahan ngagunakeun duanana lapisan sub-lapisan busa dénsitas luhur pikeun bentuk sareng lapisan busa luhur tina busa dénsitas rendah pikeun rasa permukaan anu langkung lembut.Korsi dilapis dina bahan bolong hawa anu pikaresepeun tapi awét anu ogé ngabantosan nyegah panas dina tempat duduk.Dirancang pikeun pangguna pertengahan ukuran jangkung atanapi beurat dina kaayaan multi-shift.Korsi anu saé pikeun usaha anu meryogikeun tenaga kerja sakitar-jam sapertos rumah sakit, kantor pulisi atanapi pusat telepon darurat - atanapi, usaha ngan ukur hoyong kualitas luhur, tempat duduk anu teu aya masalah.AYA SASAYOGIAN!

    Kapal korsi teu dirakit.5-Taun jaminan kawates.

  • Network Mesh Back Seat Task Chair wheel

    Network bolong Balik Seat Tugas Kursi roda

    Diuk dina kanyamanan sapanjang poé gawé anjeun kalawan korsi komputer.Éta ngagaduhan sadaya pungsionalitas anu diperyogikeun pikeun ngaluyukeun sareng nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.Sadaya korsi bolong (20"W x 19"D) sareng tonggong (20"W x 23.6"D) nyayogikeun aliran hawa sahingga janten korsi anu saé pikeun dianggo unggal dinten.Dasar nilon hideung pigura masihan korsi ieu penampilan beresih jeung sleek.

    Saluyukeun korsi bolong ieu ka tingkat kanyamanan Anjeun sareng sinkro Dengdekkeun, jero korsi jeung adjustment jangkungna (19.7”H – 22.5”H), kontrol tegangan Dengdekkeun, jeung konci Dengdekkeun.Malah panangan tiasa disaluyukeun jangkungna sareng lebar pikeun jumlah dukungan anu anjeun pikahoyong.Dasar lima titik kalayan kastor ngamungkinkeun anjeun pikeun mindahkeun lancar dina méja anjeun bari seueur tugas.

  • Mesh Back Task Chair chair office furniture

    Bolong Balik Tugas Kursi korsi jati kantor

    Ningkatkeun poé gawé anjeun nalika anjeun calik dina kanyamanan ku korsi komputer Apollo pertengahan deui kalawan headrest.Éta ngagaduhan sadaya pungsionalitas anu diperyogikeun pikeun ngaluyukeun sareng nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.korsi ieu upholstered dina lawon (20.5 "W x 19.3" D) jeung tukang (19.3" W x 24.8" D) jeung headrest nu bolong, nyadiakeun airflow nu ngajadikeun ieu korsi gede pikeun pamakéan sapopoé.Dasar nilon hideung pigura masihan korsi ieu penampilan bersih.

    Saluyukeun korsi komputer ieu ka tingkat kanyamanan anjeun kalawan sinkro Dengdekkeun, adjustment jangkungna korsi (18.5"H - 22"H), kontrol tegangan Dengdekkeun, konci Dengdekkeun, sarta jangkungna ratchet deui.Malah panangan tiasa disaluyukeun jangkungna sareng lebar pikeun jumlah dukungan anu anjeun pikahoyong.Dasar lima titik kalawan casters ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun mulus ngeunaan meja anjeun bari multi-tasking na headrest nyadiakeun rojongan tambahan sarta kanyamanan.

  • Mesh Back Fabric Seat High Back Chair

    Bolong Balik Lawon Korsi High Deui Kursi

    Kéngingkeun bolong ambekan sareng kanyamanan ergonomis dina harga anu teu aya kalana!Korsi eksekutif anu pikaresepeun ieu ti Boss nawiskeun fitur sareng gaya anu biasana aya dina korsi anu langkung mahal.

    Kamampuhan pikeun nyaluyukeun sareng ngonci korsi sareng tonggong sacara mandiri dina posisi naon waé kalayan mékanisme ngadengdekkeun multi-fungsi 3-welah inovatif ngamungkinkeun anjeun mendakan posisi seating anu sampurna.A ratchet deui ngidinan Anjeun pikeun nyaluyukeun jangkungna deui jeung lokasi diwangun-di rojongan lumbar.Jangkungna korsi sareng panangan sareng lebar panangan ogé tiasa disaluyukeun.Basis nilon 27″ ageung sareng kastor roda ganda ngagulung kalayan gampang sareng ngajaga korsi stabil.

    Kapal siap ngumpul.

    Tegangan Dengdekkeun adjustable kalawan konci

    jangkungna korsi adjustable sarta sudut

    Ratchet deui adjustment jangkungna

    Jangkungna sareng lebar leungeun anu tiasa diatur

    Kapal siap ngumpul

  • Mesh Back Fabric Seat Computer Chair with back support

    Bolong Balik Lawon Korsi Komputer Kursi kalayan rojongan deui

    Frameless, ngalir deui design sarta kanyamanan fléksibel sadia dina harga nilai!Bahan deui elastomer frameless anyar kami nyaéta sistem gantung anu dibentuk anu fleksibel anu ngaleungitkeun kabutuhan tonggong anu kaku.Desain fléksibel anu direkayasa tiasa flex sareng gerak sareng kabutuhan pangguna individu.Henteu ngan fléksibel, nyaman jeung stylish, tapi ogé sakitu legana recyclable pikeun korsi sadar bumi.Pilih tina sakumpulan backrests warni pikeun individualize sarta nambahan dampak ka kantor Anjeun.Tingkat kanyamanan anu pikaresepeun dihontal ku desain anu sederhana, lugas sareng pikaresepeun ieu.Salian bentuk pas backrest fléksibel, fungsi ngawengku hiji adjustment jangkungna angkat gas, Dengdekkeun / kontrol tegangan jeung konci Dengdekkeun maju.2″ korsi korsi kandel dilapis dina bahan lawon bolong anu nyaman.Cantilever armrests duanana kuat sareng awét.Casters karpét roda ganda kaasup.Tempo casters lemes keur floors teuas handap.

    Korsi kapal unassembled pikeun kaamanan di transit.Ukuran korsi 20″W x 20″D x 17″-20″H.Balik nyaéta 19″W x 19-1/2″H.Ukuran korsi 26-1/2″W x 23″D x 36″-39″H sakabéhna.

  • Mesh Back Ergonomic Computer Chair home chair

    Bolong Balik Kursi Komputer Ergonomic korsi imah

    Frameless, ngalir deui design sarta kanyamanan fléksibel sadia dina harga nilai!Bahan deui elastomer frameless anyar kami nyaéta sistem gantung anu dibentuk anu fleksibel anu ngaleungitkeun kabutuhan tonggong anu kaku.Desain fléksibel anu direkayasa tiasa flex sareng gerak sareng kabutuhan pangguna individu.Henteu ngan fléksibel, nyaman jeung stylish, tapi ogé sakitu legana recyclable pikeun korsi sadar bumi.Pilih tina sakumpulan backrests warni pikeun individualize sarta nambahan dampak ka kantor Anjeun.Tingkat kanyamanan anu pikaresepeun dihontal ku desain anu sederhana, lugas sareng pikaresepeun ieu.Salian bentuk pas backrest fléksibel, fungsi ngawengku hiji adjustment jangkungna angkat gas, Dengdekkeun / kontrol tegangan jeung konci Dengdekkeun maju.2″ korsi korsi kandel dilapis dina bahan lawon bolong anu nyaman.Cantilever armrests duanana kuat sareng awét.Casters karpét roda ganda kaasup.Tempo casters lemes keur floors teuas handap.

    Korsi kapal unassembled pikeun kaamanan di transit.Ukuran korsi 20″W x 20″D x 17″-20″H.Balik nyaéta 19″W x 19-1/2″H.Ukuran korsi 26-1/2″W x 23″D x 36″-39″H sakabéhna.

  • Ergonomic Office Chair with Ultimate 3D Armrests ergo chair

    Kursi Kantor Ergonomis sareng korsi ergo Ultimate 3D Armrests

    korsi ergonomis bolong luhur boasts design ergonomic, bolong deui breathable, sarta korsi padded contoured.

    Korsi bolong ergonomis gaduh panyesuaian jangkungna korsi angkat instan, jero korsi anu tiasa disaluyukeun, jangkungna sareng lebar panangan padded anu tiasa diatur, sareng dukungan lumbar.

    Kapal siap ngumpul.

    jangkungna korsi adjustable

    Jero korsi adjustable

    Diwangun-di rojongan lumbar

    jangkungna panangan adjustable

    lebar leungeun adjustable

    Kapal siap ngumpul

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2