Kursi Tugas dina korsi ergonomis Mesh

Katerangan pondok:

Sémah sareng rekan-rekan bakal kagum ku tampilan korsi ieu di kantor anjeun.Korsi serbaguna ieu gaduh sababaraha panyesuaian anu anjeun peryogikeun pikeun ngaraosan dina dinten kerja anu sibuk.Saluyukeun jangkungna korsi sareng jangkungna panangan pikeun pas anjeun sampurna.

Korsi Jaringan ngagaduhan dasar diaméterna 25″ didamel tina nilon sareng lima kastor keras roda ganda.Bagian tukangna bolong anu ngamungkinkeun aliran hawa tiis nalika anjeun calik.korsi ieu upholstered dina kulit faux kalawan lapisan busa memori nu ngajadikeun ieu tempat nyaman diuk malah sanggeus jam lila.

Majelis diperlukeun.

jangkungna korsi adjustable

jangkungna panangan adjustable

Konci Dengdekkeun

Dasar nilon / tonggong bolong, korsi kulit faux

Majelis diperlukeun


Rincian produk

Tag produk

DETAIL PRODUK

Korsi tugas ergonomis modéren ieu gaduh tonggong bolong pikeun ngajaga anjeun keren sareng panyesuaian ergonomis pikeun ngajaga anjeun teu nyaman.Balik bolong breathable nyaluyukeun jangkungna sarta pitch instan pikeun kanyamanan lila-dinten.Pitch korsi nyaluyukeun sareng aya dukungan lumbar anu tiasa disaluyukeun!Desain modern sampurna pikeun lingkungan kantor atanapi kantor bumi.

1. Gas angkat korsi adjustment jangkungna.

2. adjustment pitch korsi.

3. Balik adjustment jangkungna.

4. adjustment deui pitch.

5. Diwangun-di rojongan lumbar.

6. Breathable bolong jeung kokotor-tahan lawon.

7. Desain modern.

8. 3 "korsi upholstered kandel.

9. Kapal unassembled.

Ukuran korsi: 19 "x 17-3/4".Ukuran Belakang: 17" x 18".Jangkungna korsi: 18-1 / 2 "- 23".Gemblengna ukuran: 25-1/2 "W x 25-1/2" D x 36 "- 40" H.

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami