Méja lempeng

  • design of office furniture Open Concept Collaborative

    rarancang jati kantor Open Concept Collaborative

    Konfigurasi bangku kolaboratif konsép terbuka 4 jalma ieu tina koleksi Laminate nampilkeun panél divider akrilik anu nyayogikeun jumlah privasi anu pas sareng réduksi bising pikeun nyegah ngabatesan kamampuan pikeun kolaborasi sacara efektif.komponén Laminate punjul sadia dina 5 pilihan finish pengiriman barang gancang.Tata perenah khusus sareng konfigurasi bangku multi-pamaké sayogi.

  • Cubicle Desk with File Cabinets modular office furniture

    Cubicle Desk jeung File Cabinets parabot kantor modular

    Konfigurasi bangku kolaboratif konsép terbuka 4 jalma ieu tina koleksi Laminate nampilkeun panél divider akrilik anu nyayogikeun jumlah privasi anu pas sareng réduksi bising pikeun nyegah ngabatesan kamampuan pikeun kolaborasi sacara efektif.komponén Laminate punjul sadia dina 5 pilihan finish pengiriman barang gancang.Tata perenah khusus sareng konfigurasi bangku multi-pamaké sayogi.

  • office workstation partition  Business Furniture Easy Office  Cubicle Desk

    partisi workstation kantor Usaha Perabot Gampang Meja Cubicle Kantor

    Léngkah kana abad ka-21 sareng Sync Custom Bangku Workstations kami!Ieu parantos netepkeun deui workstation multi-jalma kalayan konfigurasi méja anu ngamungkinkeun jalma pikeun damel sareng kolaborasi dina setting kantor kabuka.Masing-masing jalma gaduh workstation masing-masing, tapi desain anu kabuka ngamungkinkeun ideu dibagikeun langkung gampang.Kalayan sababaraha ukuran, sababaraha warna laminate sareng warna lawon tackboard sayogi, Sync Custom Cubicles kami diwangun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan kantor anjeun.

  • office cubicle workstation 4 seater

    kantor cubicle workstation 4 seater

    workstation bangku inovatif ieu ciri dividers akrilik jelas jangkung pikeun ngajaga karyawan ditangtayungan tur séhat, bari tetep ngamungkinkeun pisibilitas jelas komunikasi sareng coworkers.Unggal workspace individu rapih dibagi ku ultra kandel, kristal jelas shields kaamanan acrylic.Pamaké bakal gaduh pisibilitas anu teu terbatas bari nampi panyalindungan cakupan pinuh.Pemisah 32″H cukup jangkung pikeun meungpeuk tetesan engapan hawa anu ngaleuwihan jangkungna linggih.Bracketed babarengan ku kurung logam kuat.

  • office cubicle modern

    cubicle kantor modern

    Konfigurasi bangku kolaboratif konsép terbuka 4 jalma ieu tina koleksi Laminate nampilkeun panél divider akrilik anu nyayogikeun jumlah privasi anu pas sareng réduksi bising pikeun nyegah ngabatesan kamampuan pikeun kolaborasi sacara efektif.komponén Laminate punjul sadia dina 5 pilihan finish pengiriman barang gancang.Tata perenah khusus sareng konfigurasi bangku multi-pamaké sayogi.

  • office computer desk

    meja komputer kantor

    Milarian sistem bangku kantor anu murah anu tiasa langsung dikirimkeun?workstations bangku awét sarta sleek-pilari kami sadia dina loba finish stylish!

    Tempat kerja bangku kami gaduh desain anu modéren tapi sederhana, terpadu sareng seueur fitur anu ramah-teknologi.Panel akrilik frosted nyadiakeun privasi antara workstation ogé éstétika visual.Pangalusna sadaya, pigura meja bangku adjustable pikeun nyocogkeun rupa-rupa ukuran desktop!Jieun genep, dalapan atawa malah sapuluh jalma bangku workstations kalawan workstations Add-On kami!

    Unggal desktop ngawengku hiji grommet dipasang pikeun manajemén kawat.Panels kaasup krom ningkatna klip.Laci file dijual misah .. Kapal unassembled.

  • Four Person Workstation with Desktop Dividers

    Opat Jalma Workstation kalawan Desktop Dividers

    Koléksi nawiskeun daya tarik anu luhur sareng kualitas luar biasa.Garis jati casegoods profésional ieu sampurna pikeun panggunaan profésional.Milih tina rupa-rupa pilihan laminate finish pikaresepeun tur finish cet pikeun compliment decor Anjeun.Konfigurasi méja ergonomis nyorong sareng kabuka aliran konsép bari maksimalkeun gambar kuadrat anu sayogi.

  • desk for office staff workstation China

    meja pikeun workstation staf kantor Cina

    Milarian sistem bangku kantor anu murah anu tiasa langsung dikirimkeun?workstations bangku awét sarta sleek-pilari kami sadia dina loba finish stylish!

    Tempat kerja bangku kami gaduh desain anu modéren tapi sederhana, terpadu sareng seueur fitur anu ramah-teknologi.Panel akrilik frosted nyadiakeun privasi antara workstation ogé éstétika visual.Pangalusna sadaya, pigura meja bangku adjustable pikeun nyocogkeun rupa-rupa ukuran desktop!Jieun genep, dalapan atawa malah sapuluh jalma bangku workstations kalawan workstations Add-On kami!

    2-Jalma Bangku Workstation, dua panél privasi akrilik longfrosted sareng dua palung kabel.Unggal desktop ngawengku hiji grommet dipasang pikeun manajemén kawat.Panels kaasup krom ningkatna klip.Laci file dijual misah .. Kapal unassembled.

  • customization office partition 1-8 person

    partisi kantor kustomisasi 1-8 jalma

    kebat ngawengku: Set of U bentukna Lempeng Kantor Desks, Set of Cubicle Panels kalawan Corner Panyambungna

    Desktop laminate termal kandel kandel hiji inci ngadukung dugi ka 200 pon sareng tahan ka goresan sareng noda.

    Panel hardboard pigura logam anu kandel hiji inci sarta ditutupan ku upholstery lawon kontemporer

  • 6 Person Open Concept with Privacy Panels modern office cubicles

    6 Jalma Buka Konsep sareng Panel Privasi kubik kantor modern

    Koléksi nawiskeun daya tarik anu luhur sareng kualitas luar biasa.Garis jati casegoods profésional ieu sampurna pikeun panggunaan profésional.Milih tina rupa-rupa pilihan laminate finish pikaresepeun tur finish cet pikeun compliment decor Anjeun.Konfigurasi méja ergonomis nyorong sareng kabuka aliran konsép bari maksimalkeun gambar kuadrat anu sayogi.

  • 6 person office cubicle workstation

    6 jalma kantor cubicle workstation

    Milarian sistem bangku kantor anu murah anu tiasa langsung dikirimkeun?workstations bangku awét sarta sleek-pilari kami sadia dina loba finish stylish!

    Tempat kerja bangku kami gaduh desain anu modéren tapi sederhana, terpadu sareng seueur fitur anu ramah-teknologi.Panel akrilik frosted nyadiakeun privasi antara workstation ogé éstétika visual.Pangalusna sadaya, pigura meja bangku adjustable pikeun nyocogkeun rupa-rupa ukuran desktop!Jieun genep, dalapan atawa malah sapuluh jalma bangku workstations kalawan workstations Add-On kami!

    6-Jalma Bangku Workstation, dua panél privasi akrilik longfrosted sareng dua palung kabel.Unggal desktop ngawengku hiji grommet dipasang pikeun manajemén kawat.Panels kaasup krom ningkatna klip.Laci file dijual misah .. Kapal unassembled.

  • 4 User Shared Workstation with Central Storage

    4 Pamaké Dibagi Workstation kalawan Panyimpenan Tengah

    Koléksi nawiskeun daya tarik anu luhur sareng kualitas luar biasa.Garis jati casegoods profésional ieu sampurna pikeun panggunaan profésional.Milih tina rupa-rupa pilihan laminate finish pikaresepeun tur finish cet pikeun compliment decor Anjeun.Konfigurasi méja ergonomis nyorong sareng kabuka aliran konsép bari maksimalkeun gambar kuadrat anu sayogi.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2