Spasi Series bolong Balik Kursi Komputer Ergonomic pangalusna korsi gawé ergonomic

Katerangan pondok:

Kalawan kanyamanan punjul tur breathability, korsi eksekutif Rand teh adun sampurna bentuk jeung fungsi.Punggung bolong, korsi, sareng sandaran sirahna dirarancang supados teu nyaman nalika niiskeun, ngamajukeun aliran hawa ti sadaya sisi sareng ngamungkinkeun kontrol suhu anu optimal.

Tujuh titik panyesuaian ergonomis ngamungkinkeun anjeun nyiptakeun korsi anu disaluyukeun khusus pikeun kabutuhan anjeun, kalebet dukungan lumbar anu tiasa disaluyukeun pikeun ngadukung kaséhatan tulang tonggong sareng tonggong.Jangkungna, jero, sareng panangan anu tiasa diatur pangsi, sareng tegangan miring anu tiasa disaluyukeun sareng konci miring, ngalengkepan pedah ergonomis anu anjeun peryogikeun pikeun kanyamanan anu langgeng.Dasar aluminium digosok nyadiakeun durability unggulan sarta katingal sleek nu ngajadikeun korsi eksekutif ieu sabenerna modern, tambahan streamlined ka kantor mana wae.

Konstruksi sadaya-bolong pikeun nambihan breathability

jangkungna deui adjustable sarta rojongan lumbar adjustable

Jangkungna panangan anu tiasa disaluyukeun, jero pad, sareng pangsi pad

Tegangan Dengdekkeun adjustable jeung konci

Ngarojong nepi ka 275 lbs.

base aluminium / bolong deui korsi / poly armrests / casters nilon

Majelis diperlukeun


Rincian produk

Tag produk

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami