meja panarimaan

  • 2-Person Shared Peninsula Reception Desk wDrawers

    2-Jalma dibagikeun Peninsula panarimaan meja wDrawers

    Meja resepsi gaya anu unik sareng modéren gaduh seueur ruang kerja sareng neundeun pikeun 2 jalma!Penampilan canggih ngagabungkeun counter kaca ngambang, aksen pos pérak jeung kontras topi panarimaan riser bodas kana hiji meja wilujeng sumping eye catching.Permukaan kerja semenanjung anu diturunkeun anu diturunkeun nyiptakeun daérah anu cocog pikeun ngirimkeun bungkusan atanapi dokumén ka sareng ti sémah ogé nyayogikeun area kerja tambahan pikeun resepsionis.Lampu disumputkeun tukangeun panel hareup laminate bodas casts handap hareup meja, nyadiakeun backdrop bercahya pikeun nonjol nampilkeun ngaran parusahaan anjeun atanapi logo.Rupa-rupa pilihan warna pigura meja IN STOCK, sadayana nganggo topi panarimaan bodas sareng laci.Panyimpen anu seueur dina kantong riser panarimaan anu diwangun sareng dua sét kotak konci / kotak / unit laci file kalebet unggal méja 2 jalma.

  • Model Reception Desk

    Méja panarimaan modél

    Meja resepsi gaya anu unik sareng modéren gaduh seueur ruang kerja sareng neundeun pikeun 2 jalma!Penampilan canggih ngagabungkeun counter kaca ngambang, aksen pos pérak jeung kontras topi panarimaan riser bodas kana hiji meja wilujeng sumping eye catching.Permukaan kerja semenanjung anu diturunkeun anu diturunkeun nyiptakeun daérah anu cocog pikeun ngirimkeun bungkusan atanapi dokumén ka sareng ti sémah ogé nyayogikeun area kerja tambahan pikeun resepsionis.Lampu disumputkeun tukangeun panel hareup laminate bodas casts handap hareup meja, nyadiakeun backdrop bercahya pikeun nonjol nampilkeun ngaran parusahaan anjeun atanapi logo.Rupa-rupa pilihan warna pigura meja IN STOCK, sadayana nganggo topi panarimaan bodas sareng laci.Panyimpen anu seueur dina kantong riser panarimaan anu diwangun sareng dua sét kotak konci / kotak / unit laci file kalebet unggal méja 2 jalma.