korsi meja kantor bolong Hideung High Balik Kursi Kantor

Katerangan pondok:

Ningkatkeun poé gawé anjeun nalika anjeun calik dina kanyamanan ku korsi komputer Apollo pertengahan deui kalawan headrest.Éta ngagaduhan sadaya pungsionalitas anu diperyogikeun pikeun ngaluyukeun sareng nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.korsi ieu upholstered dina lawon (20.5 "W x 19.3" D) jeung tukang (19.3" W x 24.8" D) jeung headrest nu bolong, nyadiakeun airflow nu ngajadikeun ieu korsi gede pikeun pamakéan sapopoé.Dasar nilon hideung pigura masihan korsi ieu penampilan bersih.

Saluyukeun korsi komputer ieu ka tingkat kanyamanan anjeun kalawan sinkro Dengdekkeun, adjustment jangkungna korsi (18.5"H - 22"H), kontrol tegangan Dengdekkeun, konci Dengdekkeun, sarta jangkungna ratchet deui.Malah panangan tiasa disaluyukeun jangkungna sareng lebar pikeun jumlah dukungan anu anjeun pikahoyong.Dasar lima titik kalawan casters ngidinan Anjeun pikeun mindahkeun mulus ngeunaan meja anjeun bari multi-tasking na headrest nyadiakeun rojongan tambahan sarta kanyamanan.


Rincian produk

Tag produk

Kapal siap ngumpul.

jangkungna korsi adjustable

adjustable ratchet deui jangkungna

jangkungna panangan adjustable

lebar leungeun adjustable

tegangan Dengdekkeun adjustable

Konci Dengdekkeun

Dasar nilon / bolong tonggong sareng lawon korsi jok

Kapal siap ngumpul

Cadangan Anjeun Dinten!Gaya berteknologi tinggi tapi hargana pikeun kamar konperénsi atanapi panggunaan kantor umum.Desain unik diwangun ku leungeun baju rojongan bolong hideung slid leuwih kokoh, kabentuk kerangka backrest rod baja pikeun hasil kuat tur pikaresepeun.Pigura angled nicely ieu contoured pikeun nyocogkeun ka curvature tina tulang tonggong anjeun.Ngageser tali deui elastis nyaluyukeun luhur jeung ka handap pikeun rojongan lumbar handap tambahan.Luhureun backrest tambahan anu luhur dilapis busa sareng ditutupan ku vinyl hideung anu bersih.korsi diwangun ku bahan bolong hideung padded leuwih cushioning jero kalawan sisipan vinyl pikeun elemen design metot tambah gampang ngabersihan up.Kualitas teguh, busa kapadetan luhur dianggo dina korsi pikeun nambihan kahirupan korsi sareng ngabantosan nyegah korsi datar.Leungeun panangan gelung didorong maju sacara lembut pikeun henteu ngaganggu méja atanapi méja tapi cukup lega pikeun nyayogikeun posisi istirahat anu nyaman.Aksen panangan Chrome cocog sareng dasarna sareng nambihan penampilan anu pikaresepeun dina korsi tukang tinggi.

Majelis gampang!

Fitur

1. korsi ekonomis gede pikeun pamakéan konferensi atawa lampu pikeun pamakéan meja sedeng.

2. warni lawon nyertakeun korsi (opsional) dijual misah handap.

3. Roda ganda karpét casters baku.Casters lemes keur floors teuas dijual misah handap.

Pangukuran

1. Ukuran 25 "lebar x 21" jero x 47 "-50" tinggi sakabéh.

2. korsi téh 20-1 / 2 "lebar x 20" D x 18-1 / 2 "-21-1 / 2" luhur.

3. rentang jangkungna korsi téh 18-1 / 2 "-21-1 / 2" luhur.

4. Backrest nyaeta 18-1 / 4 "W x 27-1 / 2" H.

5. Spasi antara armrests: 20-1 / 2 "W

6. jangkungna armrest nyaeta 26 "-29" H ti lantai.

Fungsi

1. adjustment jangkungna pneumatic.

2. Dengdekkeun kalawan kontrol tegangan jeung konci-kaluar.

3. Puteran

4. tali lumbar adjustable

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami