pabrik korsi kantor bolong korsi

Katerangan pondok:

Kursi Kantor Bolong 24/7 beurat kami mangrupikeun pilihan anu saé pikeun pusat telepon 24/7 anu peryogi korsi kantor anu kuat, nyaman, teu aya masalah.Pikaresepeun acan kuat, sadaya komponén dipeunteun pikeun panggunaan 24/7 sareng diuji dugi ka 400 lbs.kapasitas beurat.Backrest kantor bolong pikaresepeun téh breathable sarta gently angled pikeun rojongan deui nyaman.Pad korsi kontur kandel tambahan ngagunakeun duanana lapisan sub-lapisan busa dénsitas luhur pikeun bentuk sareng lapisan busa luhur tina busa dénsitas rendah pikeun rasa permukaan anu langkung lembut.Korsi dilapis dina bahan bolong hawa anu pikaresepeun tapi awét anu ogé ngabantosan nyegah panas dina tempat duduk.Dirancang pikeun pangguna pertengahan ukuran jangkung atanapi beurat dina kaayaan multi-shift.Korsi anu saé pikeun usaha anu meryogikeun tenaga kerja sakitar-jam sapertos rumah sakit, kantor pulisi atanapi pusat telepon darurat - atanapi, usaha ngan ukur hoyong kualitas luhur, tempat duduk anu teu aya masalah.AYA SASAYOGIAN!

Kapal korsi teu dirakit.5-Taun jaminan kawates.


Rincian produk

Tag produk

Fitur

1. 18mm baja kandel bertulang korsi pan.

2. 4 "busa korsi multi-dénsitas pikeun duanana kanyamanan sarta maké alus teuing.

3. Dilas baja rod deui pigura.

4. Balik dibungkus dina bolong lawon premium pikeun ngadukung sareng ngagem kakuatan.

5. 2.3mm kandel dilas base baja dipeunteun pikeun 400 lbs.kapasitas.

6. Tambahkeun Santika warna kana korsi jeung pilihan Y12911 Seat nyertakeun dijual misah handap!

7. Dirancang jeung diwangun pikeun 24-jam / pamakéan multi-shift.

8. Minuhan atanapi ngaleuwihan standar ANSI / BIFMA.

9. Kapal unassembled.

Fungsi

1. Gas angkat korsi adjustment jangkungna.

2. Premium 2: 1 deui korsi sinkro mékanisme Dengdekkeun jeung kontrol tegangan jeung konci-kaluar.

3. Jangkungna sarta rubak armrests adjustable.

4. Korsi swivels 360 derajat.

5. Roda ganda casters karpét.

6. Armrests bisa ditinggalkeun kaluar upami hoyong tanpa compromising stabilitas.

Pangukuran

1. Ukuran 26 "-29" W x 24" D x 38-1 / 2 "-41-1 / 2" H sakabéh.

2. Bantalan korsi ukuran 20-1 / 2 "W x 20-1 / 2" D.

3. rentang jangkungna korsi téh 17 "- 20" H ti lantai.

4. Backrest nyaeta 20-1 / 2 "W x 21-1 / 2" H.

5. Pad panangan ukuran 4 "W x 10" L.

6. Armrests anu 6-1 / 2 "H - 9''H ti luhur korsi.

7. jangkungna armrest ti lanté rentang ti 27 "- 32" H

8. Spasi antara armrests: 18-1 / 2 "- 21" W

9. diaméterna dasar: 27"

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami