Network bolong Balik Seat Tugas Kursi roda

Katerangan pondok:

Diuk dina kanyamanan sapanjang poé gawé anjeun kalawan korsi komputer.Éta ngagaduhan sadaya pungsionalitas anu diperyogikeun pikeun ngaluyukeun sareng nyocogkeun ka kabutuhan anjeun.Sadaya korsi bolong (20"W x 19"D) sareng tonggong (20"W x 23.6"D) nyayogikeun aliran hawa sahingga janten korsi anu saé pikeun dianggo unggal dinten.Dasar nilon hideung pigura masihan korsi ieu penampilan beresih jeung sleek.

Saluyukeun korsi bolong ieu ka tingkat kanyamanan Anjeun sareng sinkro Dengdekkeun, jero korsi jeung adjustment jangkungna (19.7”H – 22.5”H), kontrol tegangan Dengdekkeun, jeung konci Dengdekkeun.Malah panangan tiasa disaluyukeun jangkungna sareng lebar pikeun jumlah dukungan anu anjeun pikahoyong.Dasar lima titik kalayan kastor ngamungkinkeun anjeun pikeun mindahkeun lancar dina méja anjeun bari seueur tugas.


Rincian produk

Tag produk

Kapal siap ngumpul.

Jero korsi adjustable

jangkungna korsi adjustable

jangkungna panangan adjustable

lebar leungeun adjustable

tegangan Dengdekkeun adjustable

Dengdekkeun sinkro adjustable

Konci Dengdekkeun

Dasar nilon / upholstery bolong

Kapal siap ngumpul

Fitur ergonomis ditambah premium sadaya korsi bolong elastis sareng tonggong ngajantenkeun korsi janten pilihan anu paling luhur pikeun korsi kantor anu nyaman sadinten.Anjeun bakal mendakan desain progresif sareng genah pangguna dina Kursi Kantor pamikiran maju.Bagian lumbar flexing unik nyadiakeun rojongan handap handap lemah lembut dimana anjeun peryogi eta paling.Boh ngagolér jeung mékanisme dengdekkeun sinkro 2: 1 atawa konci dina posisi idéal anjeun ku ngawelah konci taya wates.Korsi bolong pinuh elastis sareng tonggong ngambekan sareng ngadukung sapopoe - henteu kantos "kaluar" sapertos korsi korsi bantal busa tradisional.Leungeunna tiasa dipindah-pindahkeun ka luhur, ka handap, ka hareup, ka tukang, sareng malah ngagulung ka jero upami hoyong.

Anjeun pasti bakal kagum ku kualitas desain sareng fungsi pinuh ku Kursi Kantor Elastis Mesh Ergonomic.AYA SASAYOGIAN!

Premium Ergonomic Kantor Seating Fitur Di antarana

1. Korsi bolong elastis sareng tonggong ngambekan sareng moal pernah "kaluar" sapertos korsi kantor bantal busa tradisional.

2. maké luar biasa tur durability tina bolong elastis nyaeta unequaled.

3. Kokoh sareng kuat sadaya dasar baja pikeun yayasan teguh.

4. Diwangun-di flexing bagian lumbar nyadiakeun rojongan ajeg tur konstan pikeun nurunkeun deui.

5. mékanisme canggih ngajaga hareup korsi tina ngangkat bari dina posisi recline, ngaleungitkeun tekanan dina tonggong suku.

6. Curug tepi korsi hareup.

7. Lemes acan tangguh polyurethane panangan panangan pikeun kanyamanan leungeun.

8. Asalna baku kalawan casters karpét roda dual.

9. 5-Taun jaminan

10. Majelis Parentah Video

Fungsi

1. 2: 1 deui korsi sinkro Dengdekkeun kalawan konci taya wates ngamungkinkeun sudut pamaké idéal.

2. tegangan Dengdekkeun ngaluyukeun gampang pikeun pamaké beurat béda.

3. 3 arah armrests adjustable ngaluyukeun fore / aft, luhur / handap komo pangsi ka jero papanggih rupa-rupa preferensi pamaké.

4. Korsi swivels 360 derajat.

5. Gas angkat korsi adjustment jangkungna.

6. Minuhan atanapi ngaleuwihan standar ANSI / BIFMA.

Network Mesh Back Seat Task Chair wheel (7)

Pangukuran

1. Ukuran 26 "W x 26" D x 39 "- 43" H sakabéh.

2. Ukuran korsi 19-1/2"W x 20"D.

3. Backrest ukuran 20 "W x 24" H.

4. Rentang jangkungna korsi téh 18 "- 22" H ti luhur korsi ka lantai.

5. Spasi antara leungeun: 21 "W

6. Jarak ti luhur korsi ka luhur armrests: 5-3 / 4 "- 8-3 / 4" H

7. Ukuran Pad panangan: 9-1 / 2 "L x 3-1 / 2" W

8. Diaméterna dasar: 26"

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami