Bolong Balik Kursi Komputer Ergonomic korsi imah

Katerangan pondok:

Frameless, ngalir deui design sarta kanyamanan fléksibel sadia dina harga nilai!Bahan deui elastomer frameless anyar kami nyaéta sistem gantung anu dibentuk anu fleksibel anu ngaleungitkeun kabutuhan tonggong anu kaku.Desain fléksibel anu direkayasa tiasa flex sareng gerak sareng kabutuhan pangguna individu.Henteu ngan fléksibel, nyaman jeung stylish, tapi ogé sakitu legana recyclable pikeun korsi sadar bumi.Pilih tina sakumpulan backrests warni pikeun individualize sarta nambahan dampak ka kantor Anjeun.Tingkat kanyamanan anu pikaresepeun dihontal ku desain anu sederhana, lugas sareng pikaresepeun ieu.Salian bentuk pas backrest fléksibel, fungsi ngawengku hiji adjustment jangkungna angkat gas, Dengdekkeun / kontrol tegangan jeung konci Dengdekkeun maju.2″ korsi korsi kandel dilapis dina bahan lawon bolong anu nyaman.Cantilever armrests duanana kuat sareng awét.Casters karpét roda ganda kaasup.Tempo casters lemes keur floors teuas handap.

Korsi kapal unassembled pikeun kaamanan di transit.Ukuran korsi 20″W x 20″D x 17″-20″H.Balik nyaéta 19″W x 19-1/2″H.Ukuran korsi 26-1/2″W x 23″D x 36″-39″H sakabéhna.


Rincian produk

Tag produk

Pandu teraskeun dina tugas kantor anjeun nganggo korsi kantor bolong anu tegak sareng ergonomis ieu.Hayu deui bolong breathable na korsi bantal lawon plush ngawula salaku extension basajan pikeun imah sapopoé anjeun sarta usaha bisnis.Pulse kalebet dukungan lumbar pasip sareng dua sandaran tangan anu kuat pikeun ngabantosan sikep anjeun nangtung sareng kuat.Dipasang ku lima roda dua-caster, masihan diri anjeun kamampuan pikeun gampang ngaluncur dina lantai karpét bari leres-leres nebak tujuan anjeun salajengna.Set Ngawengku: Hiji - Pulse Mesh Kursi Kantor sareng Jangkungna Adjustable Mesh Lawon Seat Breathable bolong deui korsi bolu ditutupan ku lawon bolong Penyesuaian jangkungna pneumatic Pasif Lumbar Rojongan Kontrol tegangan Dengdekkeun Lima roda dual-caster dina dasar hooded anu kuat Foam sadayana pikeun CA117 Fire retardant standar Majelis Diperlukeun Gemblengna Dimensi Produk: 24 "L x 23,5" W x 36,5 - 40,5 "H Seat Jangkungna: 19 - 23" H Armrest Jangkungna: 25,5 - 29,5 "H Backrest Jangkungna: 18" H Cushion Thichkness: 2,5 - 3 "H. Ketebalan Sandaran Tangan: 1"H Ketebalan Sandaran Tangan: 2"H Bagian Terluas Kursi: 24"W

Breathable bolong deui Spons korsi ditutupan ku lawon bolong adjustment jangkungna pneumatic Pasif Lumbar Rojongan kontrol tegangan Dengdekkeun Lima roda dual-caster dina dasar hooded sturdy Busa téh sadayana pikeun CA117 standar retardant seuneu Majelis Diperlukeun

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami