L wangun meja

  • L shape office desk staff desk

    L ngawangun meja kantor meja staf

    2 Perenah pamaké

    Panel Privasi Upholstered

    Garansi Produsén

    Ample Panyimpenan

    Pilihan Finish pikaresepeun

    Désainer cet rengse

    Dijieun Pikeun Mesen

    Majelis diperlukeun

    Rincian gancang

  • Office chair desk Reversible L-Desk

    Meja korsi kantor Reversible L-meja

    L-meja ngagaduhan ruang panyimpen anu lega sareng opat laci utiliti sareng dua laci file surat / hukum.Sadaya laci ngagulung dina slide bantalan bola sareng konci pikeun kaamanan.Pelindung 2.5mm PVC tepi banding ngaminimalkeun karuksakan tina nabrak teu kahaja.liang Grommets ngamungkinkeun pikeun rapih tur gampang routing tina kakuatan sarta kabel data.Baki keyboard ekstra-lega boga rohangan pikeun keyboard sareng beurit.Platform CPU ngajaga munara PC anjeun tina lantai sareng jauh tina kokotor sareng lebu.L-meja téh pinuh malik - bisa nyetél jeung balik on katuhu (sakumaha ditémbongkeun) atawa sisi kénca meja utama.

    Kapal siap ngumpul.

  • SOHO home office desk

    SOHO meja kantor imah

    E1 dewan MFC, kalawan keusik hideung dina tripod baja jeung keusik pérak on handap, 25mm countertop kalawan 280 * 80 kotak sikat, sarta kabinét bantu movable, nyadiakeun Anjeun sareng spasi fléksibel.

    Dina dasarna, levelers leg nyaluyukeun pikeun nampung irregularities slight di flooring.Méja ieu ogé tiasa dibalikkeun deui sareng gaduh tonggong bérés, ngamungkinkeun pikeun ditempatkeun di tengah ruangan, kana témbok, di juru, atanapi sanés.Gagang aluminium anu digosok ngalengkepan tampilan anu modéren.

    Rincian gancang

  • Staff desk ergonomic Workstation with Storage

    Meja staf ergonomis Workstation sareng Panyimpenan

    1 Perenah pamaké

    Panel Privasi Upholstered

    Garansi Produsén

    Ample Panyimpenan

    Pilihan Finish pikaresepeun

    Désainer cet rengse

    Dijieun Pikeun Mesen

    Majelis diperlukeun