Méja kantor L bentukna Méja kantor eksekutif

Katerangan pondok:

Meja anu awét sareng tiasa diandelkeun nawiskeun gaya modéren dina klasik utilitarian.Marengan meja utama anu lega sareng wangsul anu leres, méja anu megah ieu ngagaduhan alas tilu laci anu kalebet dua laci utiliti sareng laci file anu tiasa dipanjangkeun.Unggal laci file pinuh ngalegaan pikeun nampung boh hurup sareng file hukum upami diperyogikeun.Jieun ruang kerja dinamis ku nyusun sababaraha konfigurasi J-desks, hutches, sareng credenzas pikeun solusi anu serbaguna pikeun kabutuhan kantor anjeun.


Rincian produk

Tag produk

Meja anu awét sareng tiasa diandelkeun nawiskeun gaya modéren dina klasik utilitarian.Marengan meja utama anu lega sareng wangsul anu leres, méja anu megah ieu ngagaduhan alas tilu laci anu kalebet dua laci utiliti sareng laci file anu tiasa dipanjangkeun.Unggal laci file pinuh ngalegaan pikeun nampung boh hurup sareng file hukum upami diperyogikeun.Jieun ruang kerja dinamis ku nyusun sababaraha konfigurasi J-desks, hutches, sareng credenzas pikeun solusi anu serbaguna pikeun kabutuhan kantor anjeun.

Karbon J-meja nawiskeun kakuatan baja anu kuat dipasangkeun sareng puncak laminate tekanan tinggi anu trendi, nyiptakeun tampilan anu praktis sareng modis.Dua grommet di tukangeun unggal meja ngamungkinkeun pikeun gampang ngatur kabel monitor, komputer, sareng périferal.

SR1 (10)
SR1 (15)

Kapal siap ngumpul.(Ditémbongkeun sareng laci tengah opsional)

Laminate tekanan tinggi / konstruksi baja dilapis bubuk

Balik leungeun katuhu

2 laci utiliti / 1 laci file (bisa dikonci)

2 liang grommet dina meja

Pinuh-réngsé deui

Panel modesty di tukang

Majelis diperlukeun

Kauntungannana milih perabot kantor panel

Salaku bagian anu penting dina rohangan kantor perusahaan, perabot kantor ngagaduhan peran anu penting dina ngamajukeun pangwangunan perusahaan sareng kéngingkeun kauntungan ékonomi.Naha di mall jati kantor atanapi di rohangan kantor, jati kantor anu paling umum tiasa dibagi jadi dua jinis, hiji nyaéta jati kantor kayu padet sareng anu sanésna nyaéta jati kantor panel.Hayu urang tingali langkung jero kana jati kantor panel.
1. Mangpaat milih panel jati kantor
Anu mimiti, jati kantor panel dirakit tina bagian anu béda, anu hartosna éta tiasa dibongkar sacara bébas, anu saé pisan pikeun transportasi sareng penanganan, sareng pamasangan sareng pembongkaran jati kantor panel ogé saderhana pisan.Panel jati kantor geus dipaké pikeun lila.Lamun aya masalah bagian leungit, Anjeun ogé bisa meuli ulang asesoris hardware pikeun pangropéa, nu moal mangaruhan kantor normal.

Bréh, dibandingkeun jeung jati kantor kai padet, jati kantor panel boga kaunggulan alus dina résistansi komprési, sarta henteu rentan ka deformasi atawa cracking.Éta henteu kasar dina lingkungan, sareng umur jasana kawilang panjang sareng langkung praktis.Dina hal pangropéa engké, pangropéa jati kantor kayu solid leuwih pajeulit batan parabot kantor panel.Lamun puguh manusa geus mawa kamajuan téhnologis, popularitas panel kantor jati ogé sarua.
Tungtungna, jati panel boga sipat hiasan alus.Kakuatan hiasan perenahna dina karajinan anu dianggo, anu tiasa dirobih sareng disaluyukeun dumasar kana kahoyong pribadi.Ieu cocog pisan pikeun sababaraha perusahaan anu ngudag kapribadian sareng nyorot ciri-cirina.Nalika mésér jati kantor kai padet, perusahaan langkung nengetan ciri panyalindungan lingkungan alam sareng garis anu éndah sareng alami, tapi pangaruh hiasanna dina rohangan kantor henteu écés, tapi peryogi langkung seueur jati pikeun cocog.Pikeun pengejaran personalisasi ayeuna, écés yén perabot kantor panel langkung cocog pikeun éstétika para nonoman kontemporer.

2. Panel jati kantor panel

(1) Lapis

Lapis biasa disebut ogé triplek.Prosés produksi papan jenis ieu kawilang pajeulit.Biasana dijieun tina beungkeutan tunggal atawa multi-lapisan.Éta langkung umum di pabrik perabot kantor khusus.The ketebalan tina triplek relatif rupa-rupa, sarta aya genep spésifikasi béda for everyone a milih tina.

(2) papan mélamin

dewan melamin ogé bisa disebut dewan melamin, nu mangrupakeun dewan umum dina jati kantor panel.Bahan dasarna biasana MDF, triplek sareng papan partikel, kusabab panyalindungan lingkunganana anu saé, tékstur anu jelas, warna anu beunghar sareng tahan seuneu, résistansi ngagem, tahan cai sareng ciri-ciri sanésna langkung disukai, sareng bahan ieu sering ditingali dina hiasan témbok.

(3) Papan serat

Fiberboard ogé bisa disebut MDF, papan jieunan manusa dijieunna tina serat lignoselulosa interwoven sarta dijieunna tina sipat napel alamiah na.Ieu bakal dibagi kana spésifikasi béda nurutkeun dénsitas.Kusabab prosés anu saderhana sareng pamrosesan anu gampang, éta parantos janten kantor khusus.Bahan penting pikeun produsén jati.

(4) dewan refractory

papan seuneu-tahan ogé bisa disebut dewan seuneu-tahan.Sakumaha ngaranna ngakibatkeun, éta boga kinerja alus teuing dina pencegahan seuneu jeung résistansi seuneu, nu sakitu legana nyegah lumangsungna seuneu.Ku alatan éta, hargana kawilang mahal, sareng syarat prosésna rélatif langkung luhur.Salaku tambahan, warnana kawilang terang, bentuk sealing ujungna rupa-rupa, sareng gaduh kaunggulan résistansi ngagem, résistansi penetrasi, beberesih gampang, résistansi Uap, teu luntur, sareng sentuhan anu hipu.

Pondokna, jati kantor panel jeung jati kantor kai padet boga kaunggulan jeung kalemahan sorangan, sarta hal anu paling penting pikeun milih hiji katuhu nu meets alam jeung kaperluan perusahaan.Abdi ngarepkeun sakedik pangaweruh di luhur ngeunaan perabot kantor panel tiasa ngabantosan anjeun.

SR1 (8)
SR1 (5)
SR1 (9)

Rincian gancang
Pamakéan Umum: Perabot Komersil
Jenis: Perabot Kantor
Bungkusan: knocked-down
Aplikasi :: Gedong Kantor, Imah Kantor, Rumah Sakit, Sakola, jsb.
Gaya Desain: Modern
Tempat Asal: Guangdong, Cina
Ngaran Brand: Ekonglong
Jumlah modél:ED-SR
Leuwih Ukuran: 2800W * 2200D * 750H / 2400W * 2200D * 750H
Bahan Panel: MFC / MDF / Baja / Plastik / lawon / spons, jsb
Ukuran Panel: Standar / Disesuaikeun
Warna Panel: Disesuaikeun
Tepi: 1,0 / 2,0 mm PVC Tepi
Warna Partisi: Disesuaikeun
Ketebalan Partisi: 10mm/20mm/30mm/40mm/50mm/60mm/70mm/80mm/100mm
Bahan Partisi: MFC / MDF / Logam
Garansi: 3-10 Taun
Manajemén kawat: Rojongan / Disesuaikeun
Bungkusan & Pangiriman
Rincian bungkusan
Sambel handap packing, kotak standar, pallets pikeun panel na worksurface.
Palabuhan: Shenzhen / Guangzhou
Pangiriman: 7-25 Dinten.Pangiriman pesenan proyék bakal disawalakeun nyalira.

Catetan:

1.OEM atanapi ODM jasa jeung pesenan ngaropéa sadia.
2.Can nyadiakeun rujukan pikeun renderings, nyadiakeun gambar CAD pikeun konfirmasi saméméh produksi,
3.Less Than pesenan Wadahna bisa ditarima.Anjeun tiasa ngabejaan urang Anjeun
agénsi trust di Cina pikeun ngatur angkutan atawa ménta aranjeunna nelepon kami.
4.Customermade cartons, tanda pengiriman barang, jeung labél nu sadia.
MOQ diperyogikeun.Anjeun tiasa neraskeun kami sateuacan mesen.
5.Assembly instruksi sadia.

1 (1) 1 (2) 1 (3) 1 (4) 1 (5) 1 (6)


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami