Méja adjustable jangkungna

  • Fabric Value Series 3-Person Height Adjustable Cubicle Workstation

    Lawon Niley Series 3-Jangkungna adjustable Cubicle Workstation

    Ngarobih kubik kantor anjeun janten stasion kerja ergonomis anu tiasa disaluyukeun jangkungna pinuh.3-jalma lawon taupe upholstered cubicles kami ngagambarkeun desain tempat gawé ayeuna jeung tren ku maturan unggal pagawe pilihan diuk atawa nangtung bari maranéhna gawé.Kalayan sentuhan tombol anu saderhana, permukaan kerja bakal naék sareng nurunkeun tina 24″ ka 50″ tina lantai, pikeun nampung jalma tina sagala jangkung.Panél lawon taupe nétral nawiskeun privasi, sedengkeun tingkat luhur unggal panel ngagaduhan jandela kaca pikeun ngamungkinkeun cahaya nyaring. Pilih tina workfaces laminate Bodas atanapi Arang.Taupe lawon Niley Series 3-Jangkungna adjustable Cubicle Workstation dijual luhur.Tempo ukuran sejen tur asesoris handap.

    Taupe Fabric Niley Series 3-Jangkungna adjustable Cubicle Workstation ukuran.Kapal teu dirakit.

  • Sit To Standing Workstation (Multiple Finish Options!)

    Diuk Pikeun Nangtung Workstation (Sababaraha Pilihan Selesai!)

    Studi parantos ngabuktikeun yén posisi linggih sadidinten ngabahayakeun kaséhatan anjeun.Ngarobih posisi anjeun ti linggih ka nangtung sapopoe bakal ningkatkeun sirkulasi sareng kanyamanan sacara umum.Hasil ahir tina workstation anu leres sacara ergonomis ieu nyaéta ningkat produktivitas sareng lingkungan kerja anu langkung séhat.
    48″W x 24″D Méja adjustable Jangkungna Angkat Listrik anu dijual di luhur.Tempo ukuran séjén handap.
    Méja angkat listrik kami ngamungkinkeun anjeun sacara gampang angkat tina linggih ka nangtung sareng dimana waé di antawisna ngan ukur pencét tombol.Panggihan posisi idéal anjeun sarta simpen dina salah sahiji dua kenangan pikeun pamakéan hareup.Atanapi, setel jangkungna kalayan gampang pikeun kabutuhan anjeun anu kantos robih.

  • Move Business Furniture 72W x 30D Variable Adjustable Standing Desk

    Pindahkeun jati Usaha 72W x 30D Variable adjustable nangtung meja

    Pindahkeun Perabot Bisnis 40 72″ x 30″ Workstation Jangkungna Variabel

    Move 40 Height Adjustable Standing Desk mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngawangun ruang kerja ergonomis tanpa tag harga anu luhur.Pasihan awak sareng pikiran istirahat tina padamelan sedentary sareng nikmati kantor anu langkung séhat, langkung produktif kalayan pencét tombol.

    Tilu unit tahap ngangkat desktop 72W x 30D di mana waé ti 28 dugi ka 48 inci kalayan laju 1,25 inci per detik ku kituna anjeun tiasa ngarobih posisi tanpa kaleungitan.Meja Adjustable ogé gaduh Sénsor Anti Tabrakan anu ngeureunkeun gerakan kaluhur atanapi kahandap upami hiji obyék dideteksi.

    Sadia dina pilihan Anjeun tina lima rengse, permukaan kerja laminate lebur termal awét nolak goresan jeung noda bari dilas 16 gauge base baja ngamungkinkeun desktop pikeun ngarojong nepi ka 176 pon.

    Meja Sit-Stand ieu diuji pikeun nyumponan standar ANSI / BIFMA pikeun kaamanan sareng kinerja sareng didukung ku Garansi Pabrikan 5 Taun.

  • Fully Height Adjustable Small Office L-Desk

    Pinuh Jangkungna adjustable Kantor Leutik L-meja

    Ajak gerakan kontinyu di gaw, ngurangan kacapean, sarta ngamajukeun aliran alus kalawan kempelan workstation ergonomic adjustable jangkungna.stasiun leungeun katuhu ramah pamaké ieu sadia dina rupa-rupa kombinasi finish pikeun minuhan kabutuhan decor pribadi Anjeun.ML runtuyan 3 tabel kolom sampurna pikeun ngonpigurasikeun workstations multi pamaké dirancang pikeun ningkat kolaborasi jeung sesi strategi grup.

    ukuran:

    30″ x 48″ x 72″ x 30″ (Leungeun Katuhu)

  • Adjustable Height Desk  workstation

    adjustable Jangkungna Meja workstation

    Tambihkeun kana Koléksi Di Gawé anjeun kalayan méja adjustable jangkungna anyar.Tambihkeun meja ieu ka suite kantor anjeun atanapi daérah kerja kolaboratif pikeun fungsionalitas sélulér supados langkung cocog sareng rohangan kerja anjeun anu robih.

    Meja adjustable jangkungna diwangun tina 25mm particleboard kandel katutupan melamin laminate kalawan 2mm PVC tepi banding.Éta ngagaduhan hiji liang grommet tengah sareng unit kakuatan.

    Pindahkeun Perabot Bisnis 40 72″ x 30″ Workstation Jangkungna Variabel

    Move 40 Height Adjustable Standing Desk mangrupikeun cara anu sampurna pikeun ngawangun ruang kerja ergonomis tanpa tag harga anu luhur.Pasihan awak sareng pikiran istirahat tina padamelan sedentary sareng nikmati kantor anu langkung séhat, langkung produktif kalayan pencét tombol.

  • Adjustable Height Table with Laminate Top Executive desk with return

    Méja Jangkungna adjustable sareng meja Eksekutif Top Laminate sareng uih deui

    Runtuyan Meja Jangkungna adjustable kami gaduh adjustability ergonomis sareng tampilan meja anu beresih sareng ditutupan.Cadangan Anjeun Dinten!Nalika dina jangkungna linggih, méja némbongan sabagé méja standar anu nganggo pigura angkat listrik sacara diam-diam ditutupan di tukangeun cangkang méja.Nyadiakeun pamaké kombinasi idéal privasi kalawan meja base enclosed, acan nawarkeun mangpaat ergonomic tina méja lift listrik diwangun-di.

    Hiji sentuhan tombol ngamungkinkeun pamaké pikeun naékkeun luhureun meja tina 30″ nepi ka 50″ luhur!Mibanda sagalana nu peryogi pikeun nyieun workstation pinuh hanca na ergonomic: adjustability basajan, workspace loba pisan jeung loba gudang!Adjustable Jangkungna Bow Front U-Shaped Meja kalawan Hutch dijual di luhur.Gulung ka handap pikeun ningali sababaraha variasi séri populér ieu kalebet sababaraha ukuran dina L-Desks, Free Standing Desks sareng asesoris panyimpenan anu cocog.