Méja eksekutif

  • desk organizer office furniture

    meja organizer jati kantor

    Sadia dina konfigurasi balik kénca atawa katuhu, meja teu malik.Nangtukeun sisi balik nu peryogi ku samping nu Anjeun hoyong uih deui jadi on nalika linggih jeung gawe di Meja Front Bow utama.

    L-meja ngawengku hiji titincakan laci nu bisa nyocogkeun mana handapeun meja, tur ngawengku dua laci kotak sarta surat / laci file légal.Handap dua drawers konci pikeun kaamanan.grommet manajemén kawat mantuan ngajaga kawat sarta cords rapih.

     

  • contemporary office desk executive  desk

    meja kantor kontemporer meja eksekutif

    Angkat ruang kantor anjeun sareng ningkatkeun kapasitas anjeun ku L-meja anu beunghar tina koleksi Equinox.Henteu ngan ukur laminasi dua-nada anu elegan janten hit visual, éta ogé tahan goresan, noda, sareng tanda panas.Permukaan kerja anu berlapis nyayogikeun ruang kerja anu lega sedengkeun credenza panyimpen anu diwangun tiasa nahan sadaya bumi sareng kantor anjeun anu kedah dipiboga.A cadoor nyumput dua kompartemen gudang kalayan hiji rak adjustable bari wewengkon gudang kabuka nyadiakeun kapasitas sarua dina gampang, spasi buka-hawa.Hiji laci utiliti sareng hiji laci hurup / file sah ngamungkinkeun pikeun gampang ngatur suplai sareng file anu sami.

  • Executive  desk luxury office desk

    Méja eksekutif méja kantor méwah

    L-Desk anu tiasa dibalikkeun gaduh dua pedestal - Box / Box / File sareng File / File.Basisir Gray, Espresso, Walnut Modern jeung Bodas datangna standar kalawan Silver Hardware.Samentara Cherry, Madu, Mahoni sareng Maple mangrupikeun standar sareng Hardware Hideung.Runtuyan OS Laminate tiasa dikonpigurasikeun ku anjeun kalayan 100 bentuk sareng bagian anu kami tiasa ngajantenkeun rohangan anjeun leres-leres.Upami aya patarosan, hubungi konsultan perabot kami sareng aranjeunna bakal resep ngajantenkeun rohangan anjeun milik anjeun.

  • executive table with 3-Drawer Pedestal and Right Return

    méja eksekutif kalawan 3-laci titincakan jeung Katuhu Balik deui

    E1 dewan MFC, countertop ieu dilengkepan kotak kawat multifunctional, handap sub-kabinét ieu dilengkepan suku stainless steel, sarta suku tina countertop nu disegel ku logam PVC ujung banding tape.Pro-Konsép Ditambah nyaéta solusi pinter. pikeun furnishing gaw anjeun.Koléksi ieu ngagaduhan sadaya unsur pikeun nyiptakeun rohangan kantor modéren sareng pribadi.

     

  • executive wooden office desk

    meja kantor kayu eksekutif

    Pakéan sadayana kantor sareng kantor, konperénsi, sareng potongan resepsi tina koleksi Allure anu serbaguna sareng modern.Kombinasi detil anu teu kaduga sareng inventif masihan Allure L-desk daya tarik anu megah-acan-modern anu tiasa nangtung dina rupa-rupa lingkungan kantor.Laminasi dua-nada rengse nambihan touch dinamis kana suku bari hiji elegan reverse-beveled tabletop embraces propil ipis nu masih nyadiakeun durability diperlukeun pikeun pamakéan sapopoé.

  • L shape office desk Executive office desks

    Méja kantor L bentukna Méja kantor eksekutif

    Meja anu awét sareng tiasa diandelkeun nawiskeun gaya modéren dina klasik utilitarian.Marengan meja utama anu lega sareng wangsul anu leres, méja anu megah ieu ngagaduhan alas tilu laci anu kalebet dua laci utiliti sareng laci file anu tiasa dipanjangkeun.Unggal laci file pinuh ngalegaan pikeun nampung boh hurup sareng file hukum upami diperyogikeun.Jieun ruang kerja dinamis ku nyusun sababaraha konfigurasi J-desks, hutches, sareng credenzas pikeun solusi anu serbaguna pikeun kabutuhan kantor anjeun.

  • Office furniture desk CEO L shape Left or Right Return

    Meja jati kantor CEO L ngawangun Kénca atawa Katuhu Balik deui

    Lengkepkeun kantor eksekutif anjeun kalayan sentuhan gaya modél sareng méja berbentuk L ieu.Diwangun tina pilihan E1 tingkat veneers MFC, ieu téh meja nu pasti nyekel panon sémah Anjeun.Brushed hardware nikel jeung pigura gambar detailing nyadiakeun touch tambahan tina elegance nu nyieun sagala bédana.

  • office furniture manager desk with Pedestal

    Meja manajer jati kantor sareng Pedestal

    E1 dewan MFC, kalawan keusik hideung dina tripod baja jeung keusik pérak on handap, 25mm countertop kalawan 280 * 80 kotak sikat, sarta kabinét bantu movable, nyadiakeun Anjeun sareng spasi fléksibel.