Kursi Eksekutif

  • Soft-Touch Mesh Back Ergonomic Chair

    Lemes-Toél Bolong Balik Kursi Ergonomis

    Candak diuk anjeun ka tingkat salajengna!Ieu ditingkatkeun korsi l Seating boga sagala bells na whistles nu peryogi sangkan ngaliwatan tugas kaeusi poé gawé.Salian daya tarik modern anu luhur, korsi tugas Roswell ngagabungkeun téknologi lumbar anu unggul dina titik harga anu leres-leres di luar dunya ieu.A bolong abu breathable deui standar sajaba 3 cara leungeun adjustable, hiji panutup korsi ditukeurkeun, mékanisme multi-fungsi, sarta base aluminium kalawan casters olahraga.Pan korsi anu lega sareng fitur slaider ngagampangkeun ngahiliwir sanajan dina dinten kerja anu paling seueur tugas.Korsi Roswell ieu malah gaduh headrest pikeun ngadukung beuheung luhur.

  • Rand Ergonomic Mesh Executive Chair modern home office chairs

    Rand Ergonomic bolong Eksekutif Kursi modern home office korsi

    Korsi kantor kinerja tinggi ieu siap pikeun tungtutan tempat kerja modern.Korsi bolong Seating boasts korsi empuk kandel jeung concurred ujung, leungeun adjustable, jeung loba deui.Sadaya korsi Eurotech dirojong ku garansi 5 Taun anu ngajamin kualitas.

    ukuran:

    27" W x 27" D x 40.5-43.3" H

    Korsi – 20″W x 19.3″D

    Balik - 20W x 23.6″H

    Beurat - 58 lbs

    Jangkungna korsi - 18.5-21.3 ″

  • High Back Mesh Ergonomic Computer Chair

    Korsi Komputer Ergonomis Balik Tinggi Bolong

    Naha anjeun damel ti bumi atanapi ti kantor, Kursi kami bakal ngabantosan anjeun ngalaksanakeun padamelan anu leres.Dipak ku seueur fitur ergonomis standar anu paling luhur ayeuna, korsi terjal ieu diwangun pikeun nyayogikeun kanyamanan anu maksimal.Sandaran tonggongna flexes sareng gerak sareng awak anjeun, nyayogikeun lega sadinten salami jam kerja anu panjang.Pangrojong lumbar anu tiasa disaluyukeun ngamungkinkeun anjeun ngadalikeun kumaha kontur tonggong anjeun.Sandaran sareng korsi dilapis dina linen manteng lemes tapi awét anu nyayogikeun aliran hawa salian penampilan anu bergaya.Jero korsi ngageser ngidinan Anjeun pikeun ngaropea korsi ieu ampir saha, sahingga korsi idéal pikeun sakabéh staf Anjeun.Konci miring tanpa wates anu kuat ngamungkinkeun anjeun ngadengdekkeun korsi deui sareng ngonci dina posisi anu anjeun pikahoyong.Sandaran leungeun anu langsing sareng kuat tiasa disaluyukeun 3 arah, ngajantenkeun setting sampurna sadayana janten kanyataan.Kursi sayogi dina seueur warna ayeuna pikeun nyocogkeun kana hiasan tempat kerja anu sibuk.

    Korsi kapal unassembled pikeun kaamanan di transit.Tingali pangukuran lengkep di handap.Shpg.Beurat 40 lbs.Sadaya komponén ngaleuwihan sarat pamakéan komérsial ANSI / BIFMA.5-Taun jaminan kawates.

  • Fabric Middle Back Ergonomic Task Chair

    Lawon Tengah Balik Kursi Tugas Ergonomic

    Kursi Kantor Bolong Disesuaikeun Luhur Luhur Kursi Meja Ergonomis Putar sareng Sandaran Tangan Flip Up

    Kursi Kantor High Back Mesh mangrupikeun pilihan anu saé pikeun anjeun pilih.Korsi sareng bolong lapisan ganda tiasa ngahindarkeun késang tina waktos linggih.uas adjustable underneath korsi bisa nyaluyukeun jangkungna sarta ogé bisa ngadalikeun fungsi batu.Nyorong ka konci na tarik kaluar ka batu.Flip up jeung ramrests padded kandel bisa nyadiakeun Anjeun pangalaman hadé.Leuwih ti éta, éta bisa nempatkeun handapeun meja jeung flip up leungeun pikeun ngahemat kamar anjeun, utamana cocog pikeun spasi leutik.5 béntang base awét beurat kalawan 360 roda swivel gelar bisa nyingkahan lanté ti scratching.Entong luput Kursi Kantor ieu janten pasangan anu pangsaéna.

  • Ergonomic Office Chair with Lumbar Support Back, Adjustable Headrest

    Kursi Kantor Ergonomis sareng Rojongan Lumbar Balik, Headrest adjustable

    Kanyamanan sareng gaya ngajantenkeun korsi pikeun pilihan anu sampurna pikeun profésional kantor.Korsi kantor tukang bolong modern ieu nawiskeun desain abad ka-21 anu sadayana ngeunaan pagelaran.Korsi Wing mangrupikeun standar sareng Dynamic Variable Lumbar Support, 4 cara panangan anu tiasa disaluyukeun, SciFloat ngagolér tanpa wates, sareng panél tonggong jangjang pamisah tandatangan.Tambahkeun headrest pilihan pikeun rojongan beuheung jeung sirah ningkat.

    Ukuran Kursi:

    Gemblengna Lebar - 26,5 ″

    Lebar Balik - 19,5 ″

    Jangkungna - 46 ″ - 55.25 ″

    Lebar korsi - 19,5 ″

    Korsi ka Lantai - 18 ″ - 22.5 ″

    Panangan ka Lantai - 23.5 ″ - 27 ″

  • Ergonomic Office Chair in Mesh ergonomic work chair

    Kursi Kantor Ergonomis dina korsi kerja ergonomis Mesh

    [DESIGN ERGONOMIC] S-kurve model backrest dirancang nurutkeun ergonomic bakal masihan anjeun rojongan lumbar, padding lemes sareng curug korsi tepi pikeun tekanan kirang dina tonggong suku anjeun ku kituna anjeun bisa tetep nyaman sanajan anjeun kudu diuk turun pikeun jam.

    [BAHAN HIGH-END] 3,2 inci korsi padded kandel, full PU kulit katutup armrests, kulit ramah tur ngagem-resisting, dénsitas tinggi shaping busa, leuwih nyaman, anti oksidasi, élastisitas resilience tur hirup layanan.

    [MULTI-FUNGSI] 360-gelar swivel, base tugas beurat sareng kastor lancar ngagulung ngadamel struktur stabil anu luar biasa, sadayana korsi tiasa digoyangkeun mudik, anjeun tiasa sacara pribadi nyaluyukeun jangkungna korsi pikeun cocog sareng kabutuhan anjeun, sampurna pikeun bersantai salila poé gawé sibuk Anjeun.

    [DIMENSI PRODUK] Ukuran tukang 19.8″X24.0″ (L x W), ukuran korsi 19.8″X18.5″ (L x W), jangkungna korsi adjustable ti 16.0″ nepi ka 19.5″, jeung kapasitas beurat maksimum 300lbs.

    [Naon anu anjeun kéngingkeun] Korsi kantor anu nyaman, sadaya alat anu dipikabutuh pikeun perakitan, palayanan bébas hariwang sataun, jasa saatos penjualan anu saé dina 24 jam.

  • Executive Chairs\ergonomic chair mesh leather office chair

    Korsi Eksekutif \ korsi ergonomis bolong korsi kantor kulit

    kanyamanan sarta rojongan unmatched ngajadikeun X2 solusi seating elit dirancang pikeun professional bisnis.Korsi tukang bolong ujung motong ieu sayogi kalayan rupa-rupa paningkatan pilihan pikeun ngabantosan pangalaman operasi anjeun.Korsi manajemén X2 K-Sport ti X-Chair sayogi dina 4 pilihan warna anu pikaresepeun.

    Ukuran Kursi:

    Gemblengna Lebar - 25,5 ″

    Lebar Balik - 20,5 ″

    Jangkungna - 39.75" - 46.5"

    Jangkungna w/ Headrest – 45″ – 54″

    Lebar korsi - 19,5 ″

    Korsi ka Lantai - 18.5 ″ - 22.5 ″

    Panangan ka Lantai - 23.5 ″ - 27 ″

  • 24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair

    24 Jam Tugas beurat Kursi kantor ergonomis

    [DESIGN ERGONOMIC] S-kurve model backrest dirancang nurutkeun ergonomic bakal masihan anjeun rojongan lumbar, padding lemes sareng curug korsi tepi pikeun tekanan kirang dina tonggong suku anjeun ku kituna anjeun bisa tetep nyaman sanajan anjeun kudu diuk turun pikeun jam.

    [BAHAN HIGH-END] 3,2 inci korsi padded kandel, full PU kulit katutup armrests, kulit ramah tur ngagem-resisting, dénsitas tinggi shaping busa, leuwih nyaman, anti oksidasi, élastisitas resilience tur hirup layanan.

    [MULTI-FUNGSI] 360-gelar swivel, base tugas beurat sareng kastor lancar ngagulung ngadamel struktur stabil anu luar biasa, sadayana korsi tiasa digoyangkeun mudik, anjeun tiasa sacara pribadi nyaluyukeun jangkungna korsi pikeun cocog sareng kabutuhan anjeun, sampurna pikeun bersantai salila poé gawé sibuk Anjeun.

    [DIMENSI PRODUK] Ukuran tukang 19.8″X24.0″ (L x W), ukuran korsi 19.8″X18.5″ (L x W), jangkungna korsi adjustable ti 16.0″ nepi ka 19.5″, jeung kapasitas beurat maksimum 300lbs.

    [Naon anu anjeun kéngingkeun] Korsi kantor anu nyaman, sadaya alat anu dipikabutuh pikeun perakitan, palayanan bébas hariwang sataun, jasa saatos penjualan anu saé dina 24 jam.