Kursi Kantor Ergonomis sareng korsi ergo Ultimate 3D Armrests

Katerangan pondok:

korsi ergonomis bolong luhur boasts design ergonomic, bolong deui breathable, sarta korsi padded contoured.

Korsi bolong ergonomis gaduh panyesuaian jangkungna korsi angkat instan, jero korsi anu tiasa disaluyukeun, jangkungna sareng lebar panangan padded anu tiasa diatur, sareng dukungan lumbar.

Kapal siap ngumpul.

jangkungna korsi adjustable

Jero korsi adjustable

Diwangun-di rojongan lumbar

jangkungna panangan adjustable

lebar leungeun adjustable

Kapal siap ngumpul


Rincian produk

Tag produk

Th Ergo-Saluyukeun Kursi sareng Headrest nyayogikeun kanyamanan sareng gaya anu maksimal dina harga anu saé.Desain bolong deui breathes sarta ngarojong kalawan jangkungna adjustable lumbar na bari korsi jeung headrest anu upholstered dina kulit asli pikeun maké alus teuing.Posisi headrest adjustable dimana anjeun hoyong eta pikeun poé lila gawé teuas.

pangaluyuan ergonomic pinuh kaasup jangkungna angkat pneumatic, 360 derajat swivel, jangkungna rojongan lumbar adjustable, Dengdekkeun / adjustment tegangan jeung konci Dengdekkeun ka konci korsi dina posisi orientasi tegak bari keying.Unik 2-to-1 synchro Dengdekkeun (balik reclines dina 2-to-1 ratio ka sudut korsi) ngamungkinkeun pamaké pikeun ngagoler bari ngajaga cushion korsi rélatif tingkat ka lantai.Lega tambahan, sandaran tangan empuk pikeun kanyamanan panangan.Dasar logam anu kuat sareng sandaran tangan réngsé dina Platinum kontemporer.Meet ANSI / ongkos BIFMA pikeun pamakéan komérsial.CAL 117 rating seuneu.Kursi ukuran 20 "W x 20" D.Backrest nyaeta 21 "W x 32-1/2" H.Ukuran 27-1 / 2 "W x 27" D x 54-1 / 2 "H sakabéh. Kapal unassembled.

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (7)

Jasa Kami

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (8)

Émbaran parusahaan

24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (9)
24 Hour Heavy Duty Ergonomic office Chair (10)

FAQ

Q1.Kumaha mesen?

A: Pikeun retailers atawa pribadi, punten ngabejaan kuring item Nos ditémbongkeun dina website, lamun pesenan Anjeun pisan leutik l bisa mantuan Anjeun pikeun mesen kapal di bulk jeung beban dina kapal.Pikeun wholesales sarta agén impor, anjeun tiasa ngabejaan ka kuring item Nos, sarta naon kuantitas nu peryogi, l bakal némbongkeun Anjeun harga panghandapna pikeun produksi masal Anjeun.

Q2.Dupi abdi tiasa nyampur barang dina hiji wadah?

A: Umumna urang coba pikeun nyugemakeun sagala pamundut ti klien, anjeun tiasa nyampur 5 item, upami anjeun hoyong campur deui, PLS ngidinan urang pariksa deui.

Q3.Naha anjeun peryogi biaya sampel?

A: The fee angkutan jeung ongkos sampel kudu dibayar ku meuli.Tapi tong hariwang, kami bakal ngabalikeun biaya nalika pembeli nempatkeun pesenan bulk.

Q4.Naon waktos ngarah anjeun atanapi waktos pangiriman?

A: Urang bersaing a 40'HQcontainer sanggeus narima deposit 30-45days.wadahna 20'GP dina 25-35days.

Q5.Naon istilah pembayaran?

A: 1.TT.TT50% sateuacanna pikeun deposit.lajeng urang ngatur produksi masal, anjeun tiasa mayar kasaimbangan TT50% saméméh pengiriman barang

Q6.Naon MOQ anjeun?

A: korsi kantor MOQ nyaeta 10pcs;


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami