Méja

  • desk organizer office furniture

    meja organizer jati kantor

    Sadia dina konfigurasi balik kénca atawa katuhu, meja teu malik.Nangtukeun sisi balik nu peryogi ku samping nu Anjeun hoyong uih deui jadi on nalika linggih jeung gawe di Meja Front Bow utama.

    L-meja ngawengku hiji titincakan laci nu bisa nyocogkeun mana handapeun meja, tur ngawengku dua laci kotak sarta surat / laci file légal.Handap dua drawers konci pikeun kaamanan.grommet manajemén kawat mantuan ngajaga kawat sarta cords rapih.

     

  • design of office furniture Open Concept Collaborative

    rarancang jati kantor Open Concept Collaborative

    Konfigurasi bangku kolaboratif konsép terbuka 4 jalma ieu tina koleksi Laminate nampilkeun panél divider akrilik anu nyayogikeun jumlah privasi anu pas sareng réduksi bising pikeun nyegah ngabatesan kamampuan pikeun kolaborasi sacara efektif.komponén Laminate punjul sadia dina 5 pilihan finish pengiriman barang gancang.Tata perenah khusus sareng konfigurasi bangku multi-pamaké sayogi.

  • Cubicle Desk with File Cabinets modular office furniture

    Cubicle Desk jeung File Cabinets parabot kantor modular

    Konfigurasi bangku kolaboratif konsép terbuka 4 jalma ieu tina koleksi Laminate nampilkeun panél divider akrilik anu nyayogikeun jumlah privasi anu pas sareng réduksi bising pikeun nyegah ngabatesan kamampuan pikeun kolaborasi sacara efektif.komponén Laminate punjul sadia dina 5 pilihan finish pengiriman barang gancang.Tata perenah khusus sareng konfigurasi bangku multi-pamaké sayogi.

  • Work Corner L-Shaped Desk Set with Panels container office

    Gawé Corner L-Shaped Meja Set jeung kantor wadahna Panels

    SPACE Sistim meja

    Jangkungna tetep sareng balok khusus pikeun nyocogkeun sajumlah ageung ukuran Meja

    Pigura Aluminium Anodized

    Sadia dina Workstations & Desk konfigurasi

    Manajemén kabel Sadia

    Milarian sistem bangku kantor anu murah anu tiasa langsung dikirimkeun?workstations bangku awét sarta sleek-pilari kami sadia dina lima finish stylish!PANGIRIMAN HARATIS!4-Person Benching Workstation kalayan permukaan kerja 48″W x 24″D dijual di luhur.Tempo ukuran séjén handap.

  • U shpe workstation office

    U shpe workstation kantor

    E1 papan MFC, kalawan keusik hideung dina tripod baja jeung keusik pérak di handap, 2Our Laminate L-Shaped Cubicles anu basajan pikeun sanitize kalawan nonporous maranéhna ngusap surfaces beresih, ngajaga gaw anjeun aman tur séhat!Nawarkeun solusi idéal pikeun ngajagi karyawan tina poténsi ancaman virus.

    Cubicles Cluster 4-Person Lengkep kami gaduh jalur balap kabel anu ramah-teknologi ngalangkungan dasar panel garis langsing pikeun ngatur sareng ngaleungitkeun workstation anjeun..Sistem panel slimline anu pikaresepeun, modern sareng terjangkau ieu ngamungkinkeun anjeun ngahontal gambar profésional kelas munggaran anu anjeun peryogikeun.Cues gaya kiyeu luhur kaasup pigura logam pérak, jandéla kaca tempered kalawan striping frosted sarta surfaces laminate bisa diumbah bodas caang kalawan pilihan warna laminate desktop.Gancang sareng gampang nyetél sareng sistem rakitan babarengan klip unik.Lengkep 12′W x 12′D x 48″H White Laminate Washable Lengkep 4-Person Cluster Office Cubicles w/Slimline Panels, Desks & Drawers dijual di luhur.Tingali 67″H 4-Person Cluster Cubicle di handap.

  • office equipment office desks

    parabot kantor desks kantor

    DEFINE Desk System

    Jangkungna tetep sareng Telescopic Beams pikeun nyocogkeun sajumlah ageung ukuran Meja

    Pigura dilapis bubuk baja bodas

    Sadia dina Workstations, Desks, Bangku, Pod & 120 ° konfigurasi

    Kabel Manajemén Beam sadia

    Méja ngadukung Tops 1200-2000L x 650-800D:

    1. Workstation ngarojong Tops 1200-2000Lx650-800D x 1200-1800Lx650-800D

    2. 120 ° Workstation ngarojong Tops 1200-1500Lx1200-1500Lx700-800D

    3. 695H Teu kaasup Top

  • Dual Office Set office furniture set

    Dual Kantor Atur parabot kantor set

    Kubikel modern lengkep sareng desain anu ramah-teknologi dina harga anu berpatutan!Panel kantor kalebet fitur high-end sapertos jalur balap kabel ganda pikeun ngajaga kabel disumputkeun, lawon taupe nétral anu pikaresepeun sareng jandéla kaca tempered kalayan belang frosted.Panels saukur klip babarengan pikeun gancang jeung gampang nyetél.12 'x 6' x 48 ″ H Lengkep 2-Person L-Shaped Office Cubicles w / Premium Double Raceway Panels, Desks & 4 File Units dijual di luhur.Tempo Add-On Cubicles handap.AYA SASAYOGIAN!Unggal cubicle 2-jalma ngawengku sadaya 48 "tinggi Premium Double Raceway panels kalawan jandéla kaca, nyambungkeun tulisan, worksurfaces, dua kotak konci / kotak / unit laci file jeung hardware diperlukeun.

  • Business Furniture Easy Office White 4 Person Modular Workstation

    Perabot bisnis Gampang Kantor Bodas 4 Jalma Modular Workstation

    Cubicles kami ngagaduhan desain anu pikaresepeun sareng modéren dina harga anu berpatutan!Paket cubicle lengkep ngawengku sakabéh panels, hardware nyambungkeun, worksurfaces na cabinets file pikeun dua pamaké.1-1 / 4″ panél kantor slimline kandel kuat tapi kompak sareng kalebet fitur high-end sapertos jalur kabel handap pikeun ngajaga kabel disumputkeun, lawon taupe nétral anu pikaresepeun sareng jandéla kaca tempered kalayan belang frosted.Panels saukur klip babarengan pikeun gancang jeung gampang nyetél.12'x 6'x 48″H Lengkep 2-Person L-Shaped Office Cubicles w / Slimline Panels, Desks & 4 File Units dijual di luhur.Tempo Add-On Cubicles handap.Unggal set 2-jalma tina cubicles ngawengku sakabéh 48″ panel slimline tinggi jeung jandela kaca, nyambungkeun tulisan, worksurfaces, opat locking kotak/kotak/file laci unit jeung hardware diperlukeun.Dimensi cubicle luar nyaéta 147-3/4″ x 74-1/2″ x 47-1/4″H.

  • Benching Workstation with Acrylic Dividers

    Bangku Workstation sareng Dividers Acrylic

    Sistem partisi Cube30

    30mm kandel

    Pinnable

    Freestanding atanapi meja dipasang

    Rupa-rupa pilihan panutup lawon

    Fungsi témbok jeung asesoris

    bubuk pérak coated finish baku kalawan pilihan séjén sadia

    Sipat akustik

  • office workstation partition  Business Furniture Easy Office  Cubicle Desk

    partisi workstation kantor Usaha Perabot Gampang Meja Cubicle Kantor

    Léngkah kana abad ka-21 sareng Sync Custom Bangku Workstations kami!Ieu parantos netepkeun deui workstation multi-jalma kalayan konfigurasi méja anu ngamungkinkeun jalma pikeun damel sareng kolaborasi dina setting kantor kabuka.Masing-masing jalma gaduh workstation masing-masing, tapi desain anu kabuka ngamungkinkeun ideu dibagikeun langkung gampang.Kalayan sababaraha ukuran, sababaraha warna laminate sareng warna lawon tackboard sayogi, Sync Custom Cubicles kami diwangun pikeun nyocogkeun ka kabutuhan kantor anjeun.

  • office cubicle workstation 4 seater

    kantor cubicle workstation 4 seater

    workstation bangku inovatif ieu ciri dividers akrilik jelas jangkung pikeun ngajaga karyawan ditangtayungan tur séhat, bari tetep ngamungkinkeun pisibilitas jelas komunikasi sareng coworkers.Unggal workspace individu rapih dibagi ku ultra kandel, kristal jelas shields kaamanan acrylic.Pamaké bakal gaduh pisibilitas anu teu terbatas bari nampi panyalindungan cakupan pinuh.Pemisah 32″H cukup jangkung pikeun meungpeuk tetesan engapan hawa anu ngaleuwihan jangkungna linggih.Bracketed babarengan ku kurung logam kuat.

  • office cubicle modern

    cubicle kantor modern

    Konfigurasi bangku kolaboratif konsép terbuka 4 jalma ieu tina koleksi Laminate nampilkeun panél divider akrilik anu nyayogikeun jumlah privasi anu pas sareng réduksi bising pikeun nyegah ngabatesan kamampuan pikeun kolaborasi sacara efektif.komponén Laminate punjul sadia dina 5 pilihan finish pengiriman barang gancang.Tata perenah khusus sareng konfigurasi bangku multi-pamaké sayogi.