Tentang Kami

YiKongLong Furniture (HK) Co., Wates.Spésialisasi dina produksi & pamekaran jati kantor.Kami gaduh garis produksi sareng mesin canggih ti Cina sareng Eropa, anu dipasang sareng dioperasikeun dina produksi modernisasi kami.Produk kami ngagaduhan sertipikat SGS / BIFMA, kualitasna dijamin.Simkuring boga luhureun 2000 showroom pasagi di Shenzhen.

Kalayan penjualan anu luar biasa sareng insinyur sareng teknisi berbakat.Urang mutuskeun rék dilegakeun jaringan jualan duanana di Cina jeung mancanagara.Ayeuna pasar urang nutupan Cina, Amérika Kidul.Wétan Tengah, Afrika, Rusia jsb.

107322582

Urang bakal taat kana "standar luhur jeung sarat ketat" sakumaha nu geus kaliwat sarta komitmen pikeun nyieun lingkungan kerja kantor anyar pikeun dunya.Kalayan profési sareng kajujuran urang hoyong milarian kerjasama bisnis win-win sareng para nasabah sapertos anjeun.Kami ngabagéakeun pesenan OEM & ODM.Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami pikeun kaperluan anjeun dina widang ieu.

Kami komitmen pikeun ngalayanan konsumén di sakumna dunya. Unggal produk anu muncul dina halaman wéb kami di dieu ngan ukur bagian tina padamelan urang.Kami ngagaduhan gedung paméran sareng pangkalan produksi.Anu paling penting, urang reueus kana sikep anu berorientasi palanggan.Nalika anjeun nyauran departemén penjualan atanapi palayanan palanggan, anjeun bakal langsung ngahubungi profésional jati khusus anu tujuanana pikeun nyayogikeun jasa anu ngaleuwihan ekspektasi anjeun.

Kami nyayogikeun rupa-rupa gaya jasa kustomisasi jati pikeun nyumponan kabutuhan unik anjeun.Naha anjeun milarian perabot sakola tradisional, kantor pamaréntahan, atanapi méja modéren di tempat komersil, anjeun tiasa mendakan anu anjeun peryogikeun di dieu.

Urang difokuskeun konfigurasi jati proyék rékayasa.Nyadiakeun rujukan perenah pikeun anjeun sarta ngaropea diagram skéma produk.Nyadiakeun rentang lengkep produk pikeun proyék Anjeun.Wilujeng sumping pikeun masihan naséhat ngeunaan proyék énggal.

Kami di dieu pikeun ngabantosan anjeun damel langkung saé!

about us

Budaya Perusahaan

culture (1)
culture (2)
culture (3)
culture (4)