Nyarankeun

Pangakuan sareng rekomendasi

tentang Kami

Pangakuan sareng rekomendasi

YiKongLong Furniture (HK) Co., Wates.Spésialisasi dina produksi & pamekaran jati kantor.Kami gaduh garis produksi sareng mesin canggih ti Cina sareng Eropa, anu dipasang sareng dioperasikeun dina produksi modernisasi kami.Produk kami ngagaduhan sertipikat SGS / BIFMA, kualitasna dijamin.

Simkuring boga luhureun 2000 showroom pasagi di Shenzhen.Kalayan penjualan anu luar biasa sareng insinyur sareng teknisi berbakat.Urang mutuskeun rék dilegakeun jaringan jualan duanana di Cina jeung mancanagara.Ayeuna pasar urang nutupan Cina, Amérika Kidul.Wétan Tengah, Afrika, Rusia jsb.

producs diulas

Ka imah anjeun éndah

warta

Bawa anjeun terang langkung seueur